Padel Koord Babolat Polsband Turkoois
  • Padel Koord Babolat Polsband Turkoois

Padel Koord Babolat Polsband Turkoois

PVP: € 12,00
€ 11,45
-5% Babolat
Verstelbaar koord Babolat Polsband turkoois | Bevestig het racket comfortabel om je pols met de nieuwe Wrist Strap-veters van het merk Babolat die verkrijgbaar zijn in een grote verscheidenheid aan kleuren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel Koord Babolat Polsband Turkoois

Verander het koord van je racket en combineer het zoals je wilt met de nieuwe collectie van het merk Babolat Collections waar je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan kleuren. Een daarvan is de Turquoise Wrist Strap, ontworpen met materialen die geen zweet ophopen.

De plaatsing duurt niet lang en je kunt hem ook op de rackets van de nieuwe Babolat-collectie plaatsen die het Smart Buttcap-systeem hebben. Ten slotte is het van geweldige kwaliteit, zodat je er lang mee kunt spelen zonder bang te hoeven zijn dat het zijn oorspronkelijke kwaliteit verliest.

Padel Koord Babolat Polsband Turkoois, kenmerken

  • De Babolat Wrist Strap is ontworpen in lichtblauw.
  • Je kunt hem aanpassen aan de grootte van je pols zodat hij niet beweegt.
  • Je kunt ze eenvoudig omruilen voor andere kleuren.
  • Voorkomt de ophoping van zweet om het hygiënischer te maken.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe accessoirecollectie Babolat 2023.

Voor wie is het? Het is een essentiële aanvulling voor al die mensen die comfortabel willen spelen zonder zich zorgen te hoeven maken dat het racket de grond raakt, omdat je geen koord hebt dat voor een goede grip zorgt.

Waarom zal je het leuk vinden? Want naast een veiligheidsaccessoire voor je racket, wordt het een leuk accessoire dat je naar eigen smaak kunt combineren, aangezien het verkrijgbaar is in een groot aantal kleuren waaruit je je favoriet kunt kiezen.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten