Cordones Nox Smartstrap  Luxury Azul
  • Cordones Nox Smartstrap  Luxury Azul

Nox Smartstrap luxury Veters Blauw

€ 8,22
Nox
Padelveters Nox Smartstrap luxury Blauw | Anticipeer op vallen en stoten in je padel racket met de luxury blauwe veter van het merk Nox, ontworpen met technische en kwalitatieve stoffen

Snoer voor Nox Smartstrap Luxury Blue schep

Ontdek al onze accessoires voor de beste prijs in onze online padelwinkel. Ontdek de Smartstrap Luxury in blauw, een veter die deel uitmaakt van de nieuwe Nox 2022-collectie en die je zonder problemen kunt aantrekken, omdat hij heel gemakkelijk is en zich aan alle padel racketen aanpast.

De aanraking is erg zacht, dus het veroorzaakt geen jeuk of irritatie door wrijven tijdens het spelen. Bovendien behoudt het dankzij het gebruik van technische stoffen zijn goede staat na verloop van tijd en gebruik, zonder zijn ongelooflijke eigenschappen te verliezen.

Nox luxury Blauw Koord, kenmerken

  • De Nox Smartstrap Luxury Blue voelt zacht aan om geen ongemak te veroorzaken
  • Makkelijk aan en uit te trekken.
  • Het past zich probleemloos aan elke padel racket aan
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen om lang mee te gaan.
  • Beschermt het racket tegen vallen die tijdens het spelen kunnen optreden.
  • Nieuwe veters voor Nox 2022 padel rackets.

Voor wie is het? Geschikt voor elke speler die voor zijn padel racket zorgt en wil anticiperen op een klap door een val. Daarnaast kun je hem aanpassen aan de maat van je pols zodat hij niet hinderlijk is tijdens een wedstrijd.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je je racket beschermt terwijl je een heel mooi en modern ontwerp in blauw met het merklogo in wit draagt, zonder twijfel een kleur die je kunt combineren met je racket en zelfs je padel-kleding.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van padel met Nox Sport en haar brede assortiment padelpadel rackets, sportkleding, racketas en andere accessoires van de beste kwaliteit die je kunt krijgen tegen een betaalbare prijs.

Nog één seizoen en professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Atomic-tweeling werken samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle banen. Word lid van Team Nox en geniet van de beste sensaties.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten