Babolat Wrist Strap black
  • Babolat Wrist Strap black

Babolat Wrist Strap black

PVP: € 12,00
€ 11,45
-5% Babolat
Babolat Wrist Strap zwart racketkoord | Houd je schep stevig in je hand terwijl je speelt met de nieuwe polsband, een Babolat-accessoire dat je heel gemakkelijk aan en uit je schep kunt halen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Babolat Polsband zwart padelkoord

Je hebt al een uitgebreide catalogus met accessoires en aanvullingen beschikbaar in onze online padelwinkel om in je padelracket te plaatsen. Binnenin vind je de nieuwe collectie veters van het merk Babolat die zo zijn ontworpen dat je ze gemakkelijk op de dop van je racket kunt plaatsen.

Voor de fabricage zijn hoogwaardige materialen gebruikt, die het meer weerstand bieden om slijtage door gebruik te voorkomen. Het is ook erg zacht dankzij de gebruikte stoffen, dus het zal de huid niet irriteren tijdens het dragen.

Babolat kant in zwarte kleur, kenmerken

  • De Babolat Wrist Strap past bij de nieuwe Babolat racket collectie
  • Helpt voorkomen dat de padel racket valt of stoot.
  • Het verzamelt geen zweet terwijl je het draagt.
  • Het is heel gemakkelijk aan en uit te trekken, dus het duurt niet lang.
  • Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe accessoirecollectie Babolat 2023.

Voor wie is het? Aan al die spelers die om hun racket geven, want dit accessoire helpt je om het aan de pols aan te passen en te voorkomen dat het racket valt of stoot. Bovendien verliest het dankzij de gebruikte materialen geen kwaliteit bij gebruik.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het in het zwart is ontworpen met de merknaam in het wit, zodat je het kunt combineren met je padelracket en kleding. Bovendien is het dankzij het nieuwe Babolat-padelracketssysteem heel eenvoudig te wisselen, zodat u de kleur kunt kiezen die u het beste bevalt.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten