Cordones Nox Smartstrap  Luxury Rojo
  • Cordones Nox Smartstrap  Luxury Rojo

Nox Smartstrap luxury Veters Rood

€ 9,95
Nox
Padelveters Nox Smartstrap Luxury Red | Voorkom dat het racket uit je handen glijdt tijdens het padel dankzij het luxury koord van het merk Nox, gemaakt van hoogwaardige materialen

Snoer voor Nox Smartstrap Luxury Red schep

Verander je oude lanyard voor een nieuwe uit de collectie Nox 2022. Ontdek de Smartstrap Luxury padel racket lanyard in het rood, een accessoire dat ontworpen is om om de pols te worden geplaatst en te voorkomen dat de padel racket uit je handen glijdt terwijl je aan het racen bent.

Aan de andere kant zijn er technische en hoogwaardige materialen gebruikt om intensief gebruik en zweet te weerstaan zonder zijn ongelooflijke kwaliteit te verliezen. Het past zich aan elk model aan en is heel gemakkelijk aan te trekken, dus het duurt niet lang.

Red Nox luxury snoer, kenmerken

  • Met de Nox Smartstrap kunt u uw oude beschermer vervangen zonder de onderste plug te verwijderen.
  • Gladde textuur en verkocht in verpakkingen van één eenheid.
  • Bescherm je padel racket tegen mogelijke stoten.
  • Zeer gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.
  • Past op al je padel racketen.
  • Nieuwe accessoires om padel Nox 2022 te spelen.

Voor wie is het? Het is een zeer goede optie voor mensen die al lang dezelfde beschermer gebruiken en deze willen vervangen voor hygiëne. Het helpt u ook om de padel racket te beschermen als deze uit uw handen glijdt, zodat deze kan breken.

Waarom zal je het leuk vinden? Je bent niet alleen veilig tijdens het spelen, maar je kunt ook een rood ontwerp dragen met de naam van de firma in witte letters, een keuze aan kleuren die je bij al je rackets kunt dragen.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van padel met Nox Sport en haar brede assortiment padelpadel rackets, sportkleding, racketas en andere accessoires van de beste kwaliteit die je kunt krijgen tegen een betaalbare prijs.

Nog één seizoen en professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Atomic-tweeling werken samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle banen. Word lid van Team Nox en geniet van de beste sensaties.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten