Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Nox Azul logo Lima
  • Muñequera Nox Azul logo Lima

Muñequera Nox Blauw logo Lima

PVP: € 7,00
€ 6,95
-1% Nox
Blauwe polsbandjes en limoenlogo | Goede ondersteuning en vochtopname met deze Nox padelpolsbandjes, een kwaliteitsaccessoire dat losjes zit
Schrijf een beoordeling

Nox Blue padelpolsbandjes met limoenlogo

Voorkom dat het zweet je handen bereikt met de blauwe padelpolsbandjes met limoenlogo uit de accessoirecatalogus van Nox Padel 2020. Het is een accessoire dat door zijn afmetingen en kwaliteit van de materialen een hoog absorptievermogen heeft.

Het combineert verschillende soorten vezels om de beste balans tussen lichtheid, zachtheid en comfort te bereiken. Daarnaast slaagt het er ook in om warmte op het gewricht vast te houden om mogelijke blessures of ongemak tijdens de wedstrijd te voorkomen.

Blauwe polsbandjes met limoenlogo, kenmerken

  • Groot formaat van de Nox polsbandjes in blauw en groen logo.
  • Heel handig om het zweet op het voorHead te drogen.
  • Ze beschermen het gewricht tegen pijn of slechte gebaren.
  • Gemaakt met een combinatie van klassieke en elastische materialen.
  • Losjes.
  • Nieuwe Nox-accessoires voor padel 2020.

Voor wie is het? Voor elke speler die overtollig vocht in de armen wil verwijderen, aangezien het grote polsbandjes zijn met een groot absorptievermogen die zweet op afstand houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Want naast dat ze je goede prestaties bieden tijdens het spel, zijn ze ook nog eens erg elegant. Dankzij hun marineblauwe ontwerp en groene logo kun je ze combineren met elke kit om padel te spelen.

Lees meer over het merk NOX

Kom naar het Nox Sport-team, u vindt kwaliteitsproducten die zijn aangepast aan alle doelgroepen. Dit seizoen presenteert een brede collectie padelrackets, kleding, racketas en accessoires, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past.

Bovendien heeft het bedrijf veel vertegenwoordiging in de WPT door spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso, de zogenaamde teamnox... En het is niet voor minder, want elk jaar introduceert het nieuwe materialen en technologieën waarvoor je optimaal presteert.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten