Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Nox Pro Series Azul 2020
  • Mochila Nox Pro Series Azul 2020

Nox Pro Series Rugzak Blauw 2020

PVP: € 54,95
€ 49,95
-10% Nox
Blauwe padelrugzak van Nox | Krijg meer ruimte voor al je materiaal met deze Nox-rugzak, je kunt tot een paar padel racketen vervoeren, kleding om te douchen en de schoenen te ventileren
Schrijf een beoordeling

Nox Pro Series padelrugzak in marineblauw

Ontdek wat de Pro Series padelrugzak in marineblauw voor jou kan doen, een praktische tas uit de nieuwe Nox-collectie voor 2020. Het heeft een nieuw ergonomisch ontwerp om beter op de rug te passen, evenals gewatteerde handvatten voor veel comfort.

Qua ruimte is het vrij ruim. Zo vinden we een compartiment dat is aangepast voor rackets, een ander centraal compartiment met een gemakkelijke opening voor kleding en alleen voor schoeisel. Het heeft ook een gaasvak aan de zijkant om een fles water of een blik ballen mee te nemen.

Nox Pro Series blauwe tas, kenmerken

  • De nox pro series blue 2020 is gemakkelijk schoon te maken dankzij de gebruikte materialen.
  • Het heeft een karabijnhaak, zodat u het kunt laden.
  • Groot van formaat: 60 x 30 x 30 cm.
  • Vervoer 1 of 2 padel rackets comfortabel achterin.
  • Je kunt het schoeisel scheiden en ventileren in een exclusief zakje.
  • Combineer hem met de Lamperti Tour paletteero voor meer ruimte.
  • Inbegrepen in de Nox Padel 2020 rugzakcollectie.

Voor wie is het? We denken dat het de beste optie is voor spelers die met net genoeg naar hun wedstrijden gaan en geen enorme paletteero willen dragen, aangezien de nox-rugzak perfect de functie vervult van het dragen van een padel racket, kleding en schoenen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de kleine vakjes die zowel aan de binnen- als aan de buitenkant zijn verdeeld, heb je je persoonlijke spullen altijd bij de hand. Bovendien is de esthetiek in marineblauwe en witte details zeer elegant, een klassiek ontwerp dat altijd bevalt!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van al het Nox Padel-nieuws voor de beste prijs en rust jezelf uit met producten van topkwaliteit. Spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van degenen die deel uitmaken van zijn team.

Vind ze leuk en vind je beste bondgenoot in hun nieuwe collectie padel, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires om op je best te presteren. En het is dat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen in elk van zijn producten implementeert.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten