Mochila Nox Pro Series Roja 2020
  • Mochila Nox Pro Series Roja 2020

Nox Pro Series Rugzak Rood 2020

PVP: € 54,95
€ 49,95
-10% Nox
Nox Rode Rugzak | Neem alles wat je nodig hebt mee naar het veld met deze nox padelrugzak, hij heeft grote compartimenten die zijn aangepast om al je sportuitrusting te beschermen
Schrijf een beoordeling

Red Nox Pro Series padelrugzak

Rust jezelf uit met de beste accessoires van Nox, we zijn ervan overtuigd dat je vindt wat je zoekt. Ontdek de Nox Pro Series padelrugzak in het rood, een praktische tas die je de ruimte geeft die je nodig hebt om je uitrusting op te bergen.

Het is gemaakt van resistente en gemakkelijk te reinigen materialen. Wat betreft de ruimte, het heeft een vak voor rackets, een ander Headvak voor kleding en een apart vak voor vuile schoenen. Je persoonlijke spullen kun je ook in andere kleinere vakken achterlaten.

Nox Pro Series rode tas, kenmerken

  • De nox pro series red 2020 heeft een karabijnhaak zodat je hem kunt inladen.
  • Ruimte voor alles met zijn grote afmetingen: 60 x 30 x 30 cm.
  • Bewaar en bescherm 1 of 2 padel rackets tegen stoten in de rug.
  • Het heeft 2 zijvakken om je sleutels, portemonnee of bidon in op te bergen.
  • Je kunt het schoeisel scheiden in een exclusief zakje.
  • Indien u meer capaciteit nodig heeft kunt u deze combineren met de Lamperti Tour paletteero.
  • Verkrijgbaar in de Nox 2020 padeltassencollectie.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die meestal de motorfiets meenemen om naar de padelclub te gaan en die de voorkeur geven aan een rugzak boven een palettero vanwege het comfort bij het transport en de functionaliteit.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het gevoerde beschermingen heeft, wordt op deze manier rugpijn vermeden, zelfs op dagen dat we meer beladen zijn. Het valt ook het meest op met zijn rode design, ze zien je van ver!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van al het Nox Padel-nieuws voor de beste prijs en rust jezelf uit met producten van topkwaliteit. Spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van degenen die deel uitmaken van zijn team.

Vind ze leuk en vind je beste bondgenoot in hun nieuwe collectie padel, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires om op je best te presteren. En het is dat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen in elk van zijn producten implementeert.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten