Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Nox Pro Series Negra 2020
  • Nox Pro Series Negra 2020

Nox Pro Series Rugzak Zwart 2020

PVP: € 54,95
€ 49,95
-10% Nox
Zwarte Nox-rugzak | Koop deze fantastische nox padelrugzak, met ergonomische handvatten, schoenentas en capaciteit voor 1 of 2 padels in het achtercompartiment
Schrijf een beoordeling

Nox Pro Series - Padelrugzak in zwart

Vernieuw je oude sporttas met Nox Padel , de firma die de voorkeur heeft van spelers. Koop de Nox padelrugzak in het zwart, deze helpt je alles wat je nodig hebt aan de voet van het veld en op een ordelijke manier te vervoeren, omdat hij grote compartimenten heeft.

Je hebt dus een ruimte voor rackets achterin , een andere Headruimte voor kleding en een specifieke ruimte voor vuile schoenen. Het bevat ook andere kleinere vakken , verstelbare riemen en gewatteerde beschermingen om het comfortabel op de rug te kunnen dragen.

Nox Pro Series zwarte tas, kenmerken

  • Met de zwarte rugzak van 2020 kun je je schoenen scheiden in een speciaal vak.
  • Rugzak met grote capaciteit, afmetingen ongeveer 60 x 30 x 30 cm.
  • Je kunt veilig 1 of 2 padel padel rackets vervoeren.
  • Twee zijvakken, waarvan een mesh-type voor de fles.
  • Haal het met het 10-jarig jubileumpakket met je favoriete padel racket .
  • Karabijnhaak om hem op te hangen.
  • Verkrijgbaar in de Nox 2020 padeltassencatalogus.

Voor wie is het? Het is perfect voor jongens die meestal met de motor reizen en op zoek zijn naar een praktische en functionele tas waarmee ze al hun padelmateriaal op een comfortabele en georganiseerde manier kunnen vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de materialen resistent zijn, gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek en het ontwerp is zeer elegant. Je kunt het ook combineren met je favoriete Nox-padel racket en het voor de beste prijs krijgen.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van al het Nox Padel-nieuws voor de beste prijs en rust jezelf uit met producten van topkwaliteit. Spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van degenen die deel uitmaken van zijn team.

Vind ze leuk en vind je beste bondgenoot in hun nieuwe collectie padel, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires om op je best te presteren. En het is dat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen in elk van zijn producten implementeert.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten