Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Nox Club Azul 2019
  • Mochila Nox Club Azul 2019

Blauwe Club-rugzak 2019

PVP: € 54,00
€ 49,95
-8% Nox
Koop de padelclubrugzak in blauw en zwart, een van de nieuwste Nox-noviteiten voor spelers die een comfortabele, stevige en zeer coole tas nodig hebben!
Schrijf een beoordeling

Blauwe Club-rugzak 2019

Vernieuw uw paletteero met een van de door het publiek geprefereerde merken. Koop de blauwe club padel-rugzak uit de Nox 2019-catalogus, een tas die zijn ruimte verdeelt in drie grote compartimenten die zijn aangepast aan elk type materiaal.

Zo heb je een ruimte voor rackets, een andere Headruimte voor kleding en een specifieke ruimte voor schoenen. Bovendien is het gemaakt van technische stoffen om het gewicht te verminderen en tegelijkertijd de weerstand te verbeteren.

Blauwe clubtas, analyse:

  • Met de nox club blue 2019 kun je je schoenen scheiden en ventileren in een exclusieve zak.
  • Grote rugzak, met een afmeting van ongeveer 50 x 35 x 20 cm.
  • In het gewatteerde vak kun je 1 of 2 padel rackets vervoeren.
  • Extra ruimte aan elke kant om persoonlijke spullen achter te laten.
  • Fantastisch ontwerp in zwart, blauw en geel logo.
  • Verkrijgbaar in de Nox Pádel 2019 tassencatalogus.

Voor wie is het? We denken dat het perfect is voor jongens die het beu zijn om grote padel rackets te dragen en op zoek zijn naar een meer praktische, resistente en comfortabele rugzak om sportuitrusting te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Gelukkig zijn er zowel op de rug als op de handvatten gewatteerde beschermingen verwerkt. Op deze manier wordt ongemak in de schouders en rug vermeden, zelfs als u de tas naar boven draagt.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van al het Nox Padel-nieuws voor de beste prijs en rust jezelf uit met producten van topkwaliteit. Spelers als Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van degenen die deel uitmaken van zijn team.

Vind ze leuk en vind je beste bondgenoot in hun nieuwe collectie padel, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires om op je best te presteren. En het is dat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen in elk van zijn producten implementeert.

Features Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten