Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Nox Camu Gris 2019
  • Mochila Nox Camu Gris 2019

Grijze Camo-rugzak

PVP: € 54,00
€ 39,95
-27% Nox
Koop de grijze camo padelrugzak, een Nox-tas met uitstekende capaciteit, gemaakt van technisch textiel en voor een ongelooflijke prijs
Schrijf een beoordeling

Padelrugzak Nox grijs camouflage

Als je op zoek bent naar een functionele tas voor de beste prijs, raden we je aan om de nox grijze camu padelrugzak te kopen 2019. Het is een model met een uitstekende capaciteit, ontworpen om padelrackets of padel rackets te dragen, evenals kleding en schoeisel.

Voor de constructie is technisch textiel ontwikkeld om het gewicht te verminderen en zijn de naden versterkt om meer weerstand te bieden. Daarnaast heeft het verschillende compartimenten geschikt voor elk type materiaal.

Grijze camouflagetas, analyse:

  • Vul hem tot bovenaan dankzij de grote afmetingen: 55 x 30 x 36 cm.
  • Vak voor rackets, centraal en lager voor schoenen.
  • Met de nox camu gris 2019 kun je je schoenen scheiden van de rest.
  • Zijvakken van mesh waar u uw accessoires kunt achterlaten.
  • Uitstekend comfort dankzij de gewatteerde riemen en ruggen.
  • Verzameling goedkope Nox Pádel 2019 palettero's.

Voor wie is het? Naar onze mening is het meer gericht op atleten die meestal de motorfiets nemen, omdat het een grote, resistente en zeer comfortabele tas is om op de rug te dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het u in staat stelt om uw apparatuur comfortabel te vervoeren, omdat het gewatteerde gebieden heeft om u geen ongemak te bezorgen. Bovendien zult u genieten van het grijze ontwerp in camouflagestijl, ideaal om te combineren met het ML10 Pro Cup Survivor 2019 padel racket.

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en koop de producten die worden gebruikt door de grote kampioenen met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padel rackets, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes aan te gaan. Vind wat u zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten