Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Team Rojo 2019
  • Paletero Team Rojo 2019

Padeltas Team Red 2019

PVP: € 55,00
€ 43,95
-21% Nox
Koop de rode Team padel-tas uit de nieuwe Nox-catalogus, een palettero die een rugzak wordt en met voldoende ruimte voor wat je nodig hebt

Padeltas Team Red 2019

Als jij een van degenen bent die graag de aandacht trekt, raden we je de rode Team padeltas van nox 2019. Het is een tas die op het eerste gezicht opvalt door zijn gedurfde rode en zwarte ontwerp, een combinatie waarmee je opvalt tussen al je leeftijdsgenoten.

Wat de ruimte betreft, heeft het verschillende compartimenten: een Headcompartiment voor kleding, een ander voor padelpadel rackets en een specifiek voor vuile schoenen. Je hebt ook de mogelijkheid om hem als een rugzak op je rug te dragen.

Rode teamtas, analyse:

  • Vul hem tot de top dankzij de grote afmetingen: 55 x 30 x 36 cm.
  • Zijkant met ritssluiting en capaciteit voor 1 of 2 rackets.
  • Met de nox Team red 2019 scheid je de schoen van de rest.
  • Binnen- en buitenvak om je persoonlijke spullen bij de hand te houden.
  • Het heeft toegang voor koptelefoons.
  • Collectie goedkope Nox Pádel 2019 palettero's.

Voor wie is het? Ideaal voor spelers die ruimtegebrek hebben en meer capaciteit nodig hebben, want met de team nox red kun je alles wat je nodig hebt opbergen en comfortabel vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Gelukkig zijn er hoogwaardige materialen gebruikt, zodat al je spullen goed beschermd zijn tegen stoten of het weer. Bovendien is dit het model met de beste prijs-kwaliteitverhouding.Maak gebruik van ons aanbod!

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en koop de producten die worden gebruikt door de grote kampioenen met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padel rackets, kits, racketas en kwaliteitsaccessoires tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes aan te gaan. Vind wat u zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten