Joma Yukon oranje zwart 2023
  • Joma Yukon oranje zwart 2023
  • Joma Yukon oranje zwart 2023

Joma Yukon oranje zwart 2023

PVP: € 189,95
€ 170,95
-11% Joma
Joma Yukon oranje zwart 401052.801 | Haal meer kracht uit je luchtaanvallen met het nieuwe padelracket Joma Yukon in oranje en zwart, een model gemaakt van zwart eva en 18k-stof.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Joma Yukon oranje zwart padelracket

Maak gebruik van elke gelegenheid om je krachtigste slagen te tonen met de nieuwe padelracket Yukon in oranje en zwart, een hoogwaardig model dat je kunt vinden in de Joma 2023-catalogus. Het is vervaardigd van kwaliteitsmaterialen zoals carbon in het framegebied en 18k-stof voor de vlakken.

Het heeft een stevige grip omdat het ook zwarte eva-rubber aan de binnenkant bevat, een schuim met snelle herstelmogelijkheden. Wat betreft het speeltype levert het meer kracht dan controle, omdat het een druppelvorm behoudt maar het evenwicht bovenaan ligt. Tot slot is het hartgebied versterkt om de stabiliteit te verbeteren.

Joma Yukon in oranje met zwarte details, kenmerken

  • De Joma Yukon in oranje en zwart biedt een goede sweetspot vanwege zijn druppelvorm.
  • Dankzij zijn hoge balans kun je genieten van veel kracht.
  • Het framegebied is gemaakt van carbon samen met 18k-stof voor het oppervlak.
  • Voor de kern is zwarte eva gebruikt, wat het gevoel bij het raken verbetert.
  • Nieuw ontwerp van de brug voor stabiliteit en trillingsvermindering.
  • Eenvoudig ontwerp van het veiligheidskoord.
  • Gevorderde serie padelrackets van Joma 2023.

Voor wie is het bedoeld? Geschikt voor gevorderde spelers die meerdere keren per week concurreren en op zoek zijn naar een krachtig racket, want de nieuwe Yukon biedt een opvallende slag dankzij de licht verhoogde balans, wat ideaal is voor hoge slagen.

Waarom zal het je bevallen? Ondanks dat het een krachtig racket is, biedt het een goede sweetspot dankzij zijn oversized vorm, wat zorgt voor een goede controle vanaf de achterlijn. Bovendien heeft het een zeer aantrekkelijk uiterlijk met de combinatie van oranje en zwarte details, afgewerkt met een glanzende lak.

Ontdek meer over het merk JOMA SPORT

Het merk Joma Sport is bekend bij alle sporters, want het is al vele jaren actief in de sportsector. Pas de afgelopen jaren is het begonnen met padel, aanvankelijk met een complete collectie schoenen en accessoires, om deze later uit te breiden met een uitgebreid assortiment padelrackets.

Al hun producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit, omdat ze veel inspanningen leveren om de nieuwste technologieën in de sector te onderzoeken en aan te passen. Wacht niet langer en geniet van padel met JOMA, we garanderen de beste prestaties en ontwerpen op de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten