Joma Slam zwart roze fluor 2023
  • Joma Slam zwart roze fluor 2023
  • Joma Slam zwart roze fluor 2023

Joma Slam zwart roze fluor 2023

PVP: € 200,00
€ 179,95
-11% Joma
Joma Slam zwart roze fluor SLAMFLUOR | Ontdek de Padel Racket Joma Slam 2023, met een roze fluor design. Perfect voor spelers die zowel kracht als een uitzonderlijk ontwerp zoeken. Voel het verschil bij elke slag!
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Joma Slam zwart roze fluor padel racket

Duik in de wereld van padel met de Padel Racket Joma Slam zwart roze fluor van 2023. Een juweeltje ontworpen voor degenen die bij elk shot naar uitmuntendheid streven. Met een perfecte balans tussen kracht en ontwerp, wordt dit padel racket jouw perfecte bondgenoot op de pista de padel. Gemaakt met eersteklas materialen, garandeert het een ongeëvenaarde prestatie. Het is tijd om je spel naar een hoger niveau te tillen!

Kenmerken Padel Racket Slam zwart roze fluor

  • Vorm: Diamant, ideaal voor spelers die meer kracht zoeken.
  • Kern: EVA SOFT, biedt duurzaamheid en kracht bij elke slag.
  • Blad: Gemaakt van 3k koolstofvezel.
  • Dikte: 38 mm, de meest standaard en gebruikelijke dikte voor professionele rackets.
  • Evenwicht: Hoog, voor die extra impuls aan de bal.
  • Onderdeel van de Joma 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit ontwerp is bedoeld voor spelers die niet alleen naar kracht zoeken, maar ook naar kwaliteit en design in hun uitrusting. Perfect voor degenen die waarde hechten aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en willen uitblinken op het veld met een uniek ontwerp.

Waarom zul je het geweldig vinden?

Omdat het Slam zwart roze fluor model meer is dan alleen een padel racket. Met zijn krachtige prestaties en design in roze fluor kleuren, is het afgestemd op de meest veeleisende spelers die bij elke move het verschil willen maken.

Ontdek meer over het merk Joma

Joma, een merk met tientallen jaren ervaring in de sportwereld, heeft zich gevestigd als een referentie in innovatie en kwaliteit. Vanaf het begin streefden ze ernaar om sporters de beste tools te bieden om hun doelen te bereiken. Hun toewijding aan uitmuntendheid is te zien in elk product dat ze op de markt brengen.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten