Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Joma cortas blancas azul
  • Muñequeras Joma cortas blancas azul

Korte witblauwe Joma polsbandjes

PVP: € 7,95
€ 5,95
-26% Joma
Polsbandjes om padel te spelen Joma Short Wit Blauw | Laat zweet je niet weerhouden om te spelen dankzij de Joma-polsbandjes met een wit en blauw ontwerp, perfect om te dragen met je racket

Joma korte polsbandjes in wit en blauw

Vernieuw je hele garderobe met accessoires dankzij de nieuwe collectie Joma 2022. Ontdek de korte polsbandjes met een wit en blauw design, perfect om te combineren met je padelracket en oefening terwijl ze pronken met een mooie en elegante afwerking.

Ze zijn klein van formaat en hun belangrijkste functie is om te voorkomen dat het zweet van de armen naar de handen gaat, waardoor het oncomfortabel wordt om te spelen, en om het zweet van het gezicht te verwijderen zonder een handdoek te gebruiken. Ze zijn gemaakt van technische materialen die hen helpen ademen en voorkomen dat vocht zich ophoopt.

Joma korte witte en blauwe polsbandjes, kenmerken

  • De Short White and Blue Joma past heel goed om de pols.
  • Ze stellen je in staat om comfortabel te spelen terwijl je slechte zetten vermijdt.
  • Ze zijn gemaakt van 85% katoen, 15% elastaan en 5% polyamide.
  • Ze absorberen en transpireren het zweet van de armen.
  • Je kunt ze kopen in verpakkingen van twee stuks en ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen.
  • Nieuwe Joma 2022 accessoires catalogus.

Voor wie is het? Ze zijn ontworpen voor mensen die overmatig zweten willen tegengaan, vooral in tijden zoals de zomer, wanneer de hitte het onmogelijk maakt om comfortabel te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast het kopen van een kwaliteitsaccessoire, kun je een wit en blauw ontwerp dragen met een zwart logo, zonder twijfel een combinatie die je vanaf het begin leuk zult vinden.

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten