Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Joma cortas blancas coral
  • Muñequeras Joma cortas blancas coral

Korte witte koraal Joma polsbandjes

PVP: € 7,95
€ 5,95
-26% Joma
Joma korte witte koraal padel polsbandjes | Concurreer comfortabel, zelfs in de zomer met de korte witte en koraalkleurige polsbandjes van het merk Joma, perfect om zweet van het gezicht te verwijderen

Joma kleine polsbandjes in wit en koraal

Laat niets je tegenhouden als je gaat padel met de nieuwe collectie accessoires van het merk Joma. Ontdek de korte witte en koraalkleurige padelpolsbandjes, een perfect accessoire om zweet tegen te gaan op de heetste dagen van het jaar.

Om ervoor te zorgen dat zweet zich niet ophoopt, zijn ze gemaakt met materialen zoals katoen dat helpt bij het sneller transpireren. Daarnaast is het ook perfect voor mensen die een blessure willen voorkomen, omdat het helpt om slechte polsbewegingen te voorkomen.

Witte en koraalkleurige korte Joma polsbandjes, kenmerken

  • De Short White Coral Joma past om de pols en begeleidt de bewegingen.
  • Absorbeert en voert zweet af om ophoping te voorkomen.
  • Ze zijn klein van formaat en worden verkocht in verpakkingen van twee.
  • Ze helpen polsblessures te voorkomen.
  • Half wit en half koraal ontwerp.
  • Nieuwe Joma accessoires voor padel 2022.

Voor wie is het? Voor elke speler die voorzichtig is en blessures wil vermijden omdat het helpt om slechte bewegingen te corrigeren en voor mensen die comfortabel willen spelen en het racket tijdens het spelen voortdurend uit de handen glijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Want zelfs de hitte weerhoudt je er niet van om te gaan padel en je kunt ook een ontwerp in wit en koraal met het detail van het logo in zwart dragen. Een combinatie die iedereen die hem ziet zeker zal bevallen!

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten