Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequeras Joma cortas blancas amarillas
  • Muñequeras Joma cortas blancas amarillas

Korte wit gele Joma polsbandjes

PVP: € 7,95
€ 5,95
-26% Joma
Joma korte gele padel polsbandjes | Als je herstellende bent van een blessure of wilt voorkomen dat je de korte Joma-polsbandjes moet kopen die je zullen helpen slechte bewegingen tijdens het spelen te corrigeren

Joma korte polsbandjes in wit en geel

Koop al je kit om het compleet te hebben dankzij het merk Joma. De nieuwe korte witte en gele polsbandjes zijn nu verkrijgbaar en worden je essentiële accessoire voor wedstrijden en wedstrijden.

De belangrijkste functie is om het zweet van het voorHead te helpen verwijderen en dat van de armen niet naar de handen gaat, maar toch helpen ze ook om slechte bewegingen tijdens het spelen te voorkomen die later blessures kunnen veroorzaken. Bij de fabricage zijn hoogwaardige materialen gebruikt die een zeer goede pasvorm en ademend vermogen geven.

Witte en gele Joma polsbandjes, kenmerken

  • De korte witte en gele Joma worden verkocht in verpakkingen van twee stuks.
  • Gemaakt van katoen, elastaan en polyamide voor hoge kwaliteit en duurzaamheid.
  • Ze passen zich aan de vorm van de pols aan zodat je de bewegingen comfortabel kunt uitvoeren,
  • Ze helpen om zweet op te nemen en te transpireren, zodat het zich niet ophoopt.
  • Wit en geel design maar ook verkrijgbaar in meer kleuren.
  • Catalogus met accessoires om padel Joma 2022 te spelen.

Voor wie is het? Ze zijn perfect voor alle mensen die zich zorgen maken of al hun padelmaterialen compleet zijn en die ook willen voorkomen dat ze een handdoek gebruiken tijdens het spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Niet alleen vanwege zijn ongelooflijke eigenschappen, maar ook vanwege zijn wit-gele ontwerp met het zwarte logo, een opvallende combinatie, alleen voor degenen die graag risico's nemen!

Lees meer over het merk JOMA

Verander je uitrusting in Joma, een merk dat door de jaren heen naam heeft gemaakt in de wereld van padel. In 2018 werd het een van de sponsors van de World Padel Tour, het officiële merk van zijn schoenen. Een naam waar we in de loop der jaren steeds meer van zijn gaan zien en die we in 2022 veel gaan zien onder de spelers in de competitie.

Vernieuw je padel rackets, schoenen en kleding met de nieuwe collectie Joma 2022. Koop zeker het Spaanse merk dat al meer dan 50 jaar actief is op de markt en bekend staat om zijn geweldige kwaliteit en prijs.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten