Padelballen Bullpadel FIP Next Pro 3 Stuks

PVP: € 5,74
€ 4,92
-15% Bullpadel
Padelballen Bullpadel FIP Next Pro | Uniforme vlucht en meer controle met deze hoogwaardige Bullpadel-bal, de bal die door de FIP wordt gebruikt en die ook meer snelheid en duurzaamheid biedt op het veld
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 3 oktober, 2022

Padelballen Bullpadel FIP Next Pro

Geniet van een snelle stuit en lange duurzaamheid met de 3-delige Bullpadel FIP Next Pro balfles, high-competition ballen die Bullpadel 2022 heeft ontworpen voor veeleisende spelers. Het is de bal die wordt gebruikt door de FIP (International Padel Federation), dus het combineert hoogwaardige en resistente materialen om de beste prestaties op het veld te bieden.

Het is verkrijgbaar in blikken van 3 stuks, maar je kunt het ook in verpakkingen krijgen om geld te besparen. Je kunt het gebruiken in competities en toernooien op gevorderd niveau, omdat het langer onder druk blijft staan. Hiervoor heeft hij een rubberen kern met een hoge dichtheid die drukverlies voorkomt, zodat je hem niet zo vaak hoeft te vervangen.

Ballen Bullpadel FIP Next Pro geel, kenmerken

  • De Bullpadel FIP Next Pro ballenpot is de officiële bal van de International Padel Federation.
  • Te koop in hermetisch afgesloten potten van 3 stuks.
  • Snelle en ongewijzigde boot.
  • Hoogwaardige materialen om optimale prestaties te garanderen.
  • Geel met contrasterend logo.
  • Catalogus met accessoires voor padel Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Meer gericht op intensieve competitie, omdat ze vanwege hun kenmerken een uniforme vlucht, constante druk en een lange levensduur bieden, zodat ze niet midden in een wedstrijd hoeven te worden vervangen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het zeer resistent is en op het veld een uitstekende baloutput en controle biedt. Dit seizoen wordt het een officieel product van de International Padel Federation, dus je zult genieten van de beste sensaties op het veld.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met BullPadel Sport, een maatstaf in de padelmarkt die een van de favoriete merken van het publiek is geworden. Haar goede werk heeft ertoe geleid dat ze spelers van het formaat van Paquito Navarro, Maxi Sánchez of Victoria Iglesias heeft uitgerust.

Dat is ongetwijfeld de beste garantie voor kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van het brede aanbod van hoogwaardige padel rackets, schoenen, kits, tassen en accessoires aangepast aan de behoeften van elk type speler.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten