Grip Head Hydrosorb Pro
  • Grip Head Hydrosorb Pro

Grip Head Hydrosorb Pro

PVP: € 9,00
€ 7,50
-17% Head Padel
Grijp Hydrosorb Pro | Verbeter je grip op het racket met de nieuwe Head Hydrosorb Pro grip, een accessoire met een extra hechtend elastomeer oppervlak voor meer grip

Grip Padelhand Head Hydrosorb Pro

Vind de accessoires die je nodig hebt om je beste spel op het veld te ontwikkelen in onze online padelwinkel. Koop de Hydrosorb Pro padelgrip in de kleur zwart, gemaakt met de beste materialen van Head Padel 2023. Het biedt een zeer goed gevoel bij aanraking en is heel gemakkelijk te plaatsen of te vervangen wanneer dat nodig is.

Het heeft 2 lagen materiaal, allemaal van de hoogste kwaliteit om een grote duurzaamheid te bieden. Eenmaal aangebracht, zullen we genieten van een goede hechting, zodat het mes niet wegglijdt, en een plus aan sensaties om van te genieten tijdens het spel.

Grip Hydrosorb Pro Upper Head in zwart, kenmerken

  • De Head Hydrosorb Pro grip wordt per stuk verkocht.
  • Extra hechtend elastomeer oppervlak.
  • Hoogwaardige materialen, dus ze zijn zeer resistent.
  • Dubbellaagse productie, één met microporiën en de andere met verbeterde vezels.
  • Het zal niet moeilijk voor je zijn om aan of uit te trekken.
  • Nieuwe catalogus met accessoires om padel Head 2023 te spelen.

Voor wie is het? Het is perfect voor alle atleten die hun oude grip op het racket willen vernieuwen, omdat het ons in staat stelt om de grip weer te verbeteren, wat zorgt voor veel therapietrouw en de beste sensaties bij het oppakken van het padelracket.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de nieuwe dubbellaagse constructie is het extreem resistent, waarmee je een grote duurzaamheid gegarandeerd hebt. Bovendien maakt het zwarte ontwerp hem zeer discreet, zodat hij bij elk racket past.

Lees meer over het merk HEAD

Rust jezelf uit met producten van topkwaliteit dankzij Head Padel, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. Het heeft zelfs veel vertegenwoordiging op de World Padel Tour dankzij spelers als Arturo Coelho of Ari Sánchez in het damesteam.

Dit seizoen zet het Oostenrijkse merk in op nieuwe materialen, technologieën en kleurrijke designs. Ontdek in onze online winkel de nieuwe collectie padelrackets, herenschoenen, dameskleding en meer accessoires om padel te spelen.U zult niet teleurgesteld zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten