Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Head Core Padel Combi Red 2021
  • Paletero Head Core Padel Combi Red 2021

Padel tassen Head Core Padel Combi Rood 2021

PVP: € 40,00
€ 26,95
-33% Head Padel
Padeltas Head Core Padel Combi Rood 2021 | Bewaar uw materiaal in dit kleine Head-palet, ideaal voor degenen die met net genoeg reizen, omdat het niet erg groot is en u het comfortabel kunt vervoeren

Head Core Padel Combi Padeltas Rood

Als je normaal gesproken geen hele grote rugzakken gebruikt, raden we de kleinste padel racketas in de nieuwe Head Padel 2021-collectie aan: de Core Combi Padeltas in het rood. Op het eerste gezicht valt hij op door zijn opvallende design, dus we zijn ervan overtuigd dat ze hun ogen niet van je af zullen houden.

Wat de voordelen betreft, zult u zien dat het zeer praktisch en functioneel is, omdat het twee grote compartimenten heeft waar u de padel racket en de rest van het grotere materiaal kunt achterlaten. Het bevat ook een kleinere zak en verstelbare handgrepen voor eenvoudig transport.

Core Combi tas in rode tinten, features

  • Mogelijkheid om de Head Core Combi Red 2021 als rugzak op de rug te dragen.
  • Versterkte materialen en nieuwe rode afbeelding.
  • Een van de kleinste, meet 57 x 33 x 28 cm.
  • Verstelbare bandjes om hem te dragen zoals het jou het beste uitkomt.
  • 2 grote vakken en andere kleinere voor persoonlijke spullen.
  • Nieuwe collectie Head Padel 2021 rugzakken.

Voor wie is het? Voor sporters die regelmatig padel spelen maar niet graag geladen worden, dus een kleine tas nodig hebben om al hun spullen comfortabel te vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een nieuw collectieproduct is dat de speler de beste prestaties biedt. Het keert ook terug met een veel moderner beeld in rode tinten die de aandacht van al je metgezellen zullen trekken.

Lees meer over het merk HEAD

Voel je een ster met Head Padel, een gerenommeerd bedrijf in de sector dat terugkeert met een nieuwe collectie padel rackets die is ontworpen om zich aan te passen aan alle doelgroepen en speelstijlen.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez of Ari Sánchez vertegenwoordigen het sportmerk op alle WPT-circuits, een duidelijk bewijs van de kwaliteit van al haar producten.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten