Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Head Graphene 360 Alpha Motion 2021
  • Head Graphene 360 Alpha Motion 2021
  • Head Graphene 360 Alpha Motion 2021

Head Graphene 360 Alpha Motion 2021

PVP: € 240,00
€ 89,95
-63% Head Padel
Head Graphene 360 Alpha Motion zwart-wit padel racket | Een van Head's bestverkochte damesrackets keert terug, een uitgebalanceerd, licht en zeer veelzijdig model waarmee Ari Sánchez zal strijden in de WPT
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racketkop Graphene 360 Alpha Motion door Ari Sánchez

We zijn de eersten die de nieuwe Head Padel 2021- collectie presenteren, met vernieuwde klassiekers om de spelerservaring te verbeteren. Het Graphene 360 Alpha Motion padel racket keert terug, een model dat zeer goed uitgebalanceerd is en een lager gewicht heeft om optimaal te presteren.

Het is het racket van Ari Sánchez, vervaardigd met dezelfde technologie als Sanyo's Alpha Pro. De constructie is dus met grafeen en het heeft krachtig schuimrubber voor meer punch. Smart Bridge-technologie in het hart verbetert de stabiliteit en de brede sweet spot helpt je om ballen uit het midden te corrigeren.

Head Alpha Motion zwart-wit, kenmerken

  • Teardrop formaat met medium balans van de Head Graphene Alpha Motion 2021.
  • Ontworpen met een lager gewicht om de handling te verbeteren.
  • padel racket van Ari Sánchez, top tien speler van de WPT.
  • Goede stoot- en baloutput dankzij de krachtige schuimkern aan de binnenkant.
  • Sweet Pot-technologie die de sweet spot verbreedt om geen gemakkelijke ballen te missen.
  • Constructie met grafeen 360 om het meer weerstand en stevigheid te geven.
  • Versterking in het hartgebied die een stabielere slag garandeert.
  • Geavanceerd assortiment Head 2021 damesrackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het gericht op gevorderde atleten met een veelzijdig spel die de beste prestaties zoeken in zowel aanval als verdediging. We raden het ook aan voor mannen met armklachten die op zoek zijn naar een lichtgewicht multifunctionele padel racket.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het lagere gewicht is hij zeer handelbaar en kun je snel reageren op snelle ballen. Het keert ook terug met een spectaculair ontwerp in zwart-witte details met de handtekening van de professionele speler.

Lees meer over het merk HEAD

Vind alles wat je nodig hebt in de nieuwe Head Padel-catalogus voor dit seizoen. Het Oostenrijkse merk heeft gekozen voor nieuwe materialen en technologische systemen om een perfect resultaat op de baan te bereiken.

Momenteel is het goed vertegenwoordigd op de World Padel Tour dankzij topspelers zoals Sanyo Gutierrez, Ari Sánchez en Andoni Bardasco. Zonder twijfel de beste garantie die het bedrijf kan bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Grafeen Ruwheid Glad
Onze beste producten