Head Padeltas Tour Padel Bag L lichtgrijs 2024
  • Head Padeltas Tour Padel Bag L lichtgrijs 2024
  • Head Padeltas Tour Padel Bag L lichtgrijs 2024

Head Padeltas Tour Padel Bag L lichtgrijs 2024

PVP: € 100,00
€ 89,95
-11% Head Padel
Head Tour Padel Bag L lichtgrijs | Maximaliseer je spel met de Head Tour Padeltas L in grijs en zwarte ritsen. Ruimte, bescherming en stijl voor padel. Verhoog nu je prestaties!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head racketbag Tour Padel Bag L lichtgrijs 2024

Breng je spel naar het volgende niveau met de Head Tour Padeltas L in lichtgrijs 2024. Deze padeltas, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende padelspelers, combineert functionaliteit en stijl perfect. Met ruimte voor meerdere rackets aan de zijkanten en uitgerust met meerdere compartimenten, is het de ideale metgezel om al je uitrusting elegant en efficiënt naar de baan te brengen.

De aandacht voor detail blijkt uit het verfijnde ontwerp en innovatieve oplossingen, zoals het thermisch geïsoleerde vak om je rackets te beschermen en het speciale schoenenvak. Samen met de verstelbare gevoerde banden maakt dit van de Head Tour Padeltas L de perfecte keuze voor spelers die zowel prestaties als comfort waarderen.

Kenmerken van de Head Tour Padeltas L lichtgrijs 2024

  • Twee met rits afsluitbare vakken voor optimale organisatie, inclusief een vak met thermische isolatie.
  • Ruime ruimte in het centrale compartiment, perfect voor extra uitrusting en persoonlijke spullen.
  • Een speciaal vak voor schoenen, waardoor alles netjes en hygiënisch blijft.
  • Comfort gegarandeerd met twee verstelbare gevoerde banden en diverse handgrepen voor gemakkelijk en veelzijdig dragen.
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen (60% polyester, 40% polyurethaan).
  • Onderdeel van de collectie padeltassen van Head 2024.

Voor wie is het?

De Head Tour Padeltas L is bedoeld voor padelspelers van alle niveaus die op zoek zijn naar de beste oplossing om hun uitrusting te vervoeren. Ideaal voor degenen die ruimte, organisatie en bescherming nodig hebben voor hun rackets en accessoires, zowel tijdens trainingen als wedstrijden.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op deze padeltas vanwege zijn opslagcapaciteit, functies die zijn ontworpen voor het comfort van de speler en zijn elegante ontwerp. De combinatie van geavanceerde functionaliteit en esthetiek maakt het een must-have voor elke serieuze padelspeler.

Ontdek meer over het merk Head

Head is een toonaangevend merk in de sportwereld, bekend om zijn innovatie en superieure kwaliteit van sportuitrusting. Met een focus op het verbeteren van de prestaties van atleten, blijft Head producten ontwikkelen die nieuwe normen stellen in de sport.

Zijn toewijding aan uitmuntendheid komt tot uiting in elk product, en de Head Tour Padeltas L is een duidelijk voorbeeld van zijn toewijding om te voldoen aan de behoeften van padelspelers over de hele wereld.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten