Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Falda Endless Starlett Negro Azul
  • Falda Endless Starlett Negro Azul
  • Falda Endless Starlett Negro Azul

Endless Starlett Rok Zwart Blauw

PVP: € 46,28
€ 43,76
-6% Endless
Padelrok Endless Starlett Zwart Blauw | Stileer je figuur dankzij de zwarte Starlett-rok van de firma Endless die is ontworpen met een push-up effect om de vorm van het lichaam te bevorderen

Rok met mesh aan de binnenkant Endless Starlett Zwart Blauw

Geef het beste van jezelf met de nieuwe collectie Endless 2022. Ontdek de Starlett padelrok die zwart en elektrisch blauw combineert, een kledingstuk met een opwaartse curve die zal fungeren als een "push-up" om de figuur van het lichaam te begunstigen en met ruches comfortabel kunnen bewegen

Aan de andere kant is de lycrasport vervaardigd, die een geweldige aanpassing aan de vorm van het lichaam genereert om met totaal comfort over de hele baan te kunnen bewegen. Er is ook gebruik gemaakt van polyamide, een materiaal dat zeer goed bestand is tegen slijtage of wassen, een essentieel kenmerk van sportkleding.

Kenmerken van zwarte en blauwe Starlett mesh rok

  • De Endless Starlett Black Blue Skirt heeft een lycra mesh aan de binnenkant.
  • Ontwerp met microgeperforeerd stuur voor betere ventilatie.
  • Het volgt je in je bewegingen dankzij de lycrasport.
  • Volledig platte ergonomische naden voor comfort
  • Push-up effect om het figuur te flatteren.
  • Zwart design met detail aan de voor- en achterkant in blauw.
  • Nieuwe catalogus dameskleding Endless 2022.

Voor wie is het? Gericht op vrouwen die elke dag hun best doen op de baan en die een kledingstuk willen dat niet inlevert op het gebied van comfort en ademend vermogen zonder de oorspronkelijke kwaliteit te verliezen door gebruik of wassen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want hij is uitgevoerd in totaal zwart met het elektrisch blauwe detail van het stuur zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde. Zonder twijfel een heel mooi ontwerp dat de Starlett tot een van je favorieten zal maken om te gaan spelen.

Lees meer over het merk ENDLESS

Rust jezelf uit met kwalitatieve en specifieke kleding voor vrouwen met Endles Sport, een merk dat de steun heeft van steeds meer atleten. En het is dat ze allemaal de kwaliteit ervan kennen, omdat het kits en sets maakt die zijn aangepast aan vrouwelijke rondingen en met een geweldig design.

Dit seizoen presenteert het een vernieuwde collectie padelkleding met avant-garde ontwerpen en unieke texturen die ervoor zorgen dat je op je best presteert op het veld. Wacht niet langer en koop de nieuwe textielcollectie voor dames voor de beste prijs in onze online winkel.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten