Paletero Dunlop Elite Negro Plata
  • Paletero Dunlop Elite Negro Plata

Padeltas Dunlop Elite zwarte plaat

PVP: € 90,00
€ 69,95
-23% Dunlop Padel
Padeltas Dunlop Elite Black and Silver | Koop de nieuwe Dunlop-Padel Tassen die deel uitmaakt van de serie voor Juani Mieres, perfect om te pronken met een tas die alleen een professional in de wereld van padel draagt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padeltas Dunlop Elite van Juani Mieres

Draag al je padeluitrusting comfortabel mee dankzij de nieuwe collectie Dunlop 2022. Maak kennis met de Elite Padel Tassen in zwart en zilver, een tas die deel uitmaakt van de Juani Mieres-collectie en ook groot van formaat is waarin je materialen in een zeer comfortabele manier dankzij alle compartimenten die het heeft.

Voor de ruimte is er een thermische zak toegevoegd waarin twee rackets kunnen worden opgeborgen, een andere in het midden om onze kleding of ballen op te bergen en een andere zijkant voor al het andere. Daarnaast is er een geventileerd vak toegevoegd om de schoenen in op te bergen en nog twee aan de kleine zijkanten voor het opbergen van persoonlijke spullen die we altijd bij de hand willen hebben.

Padeltas Dunlop Elite zwarte en zilveren, kenmerken

  • De Dunlop Elite Black Silver heeft een groot formaat waardoor je niets thuis hoeft te laten.
  • Zak voor twee scheppen en nog twee voor kleding of materialen.
  • Zak voor schoenen en twee kleinere voor sleutels of mobiel.
  • Twee gevoerde handvatten om hem op je rug te dragen en een andere om hem als tas te dragen.
  • Zwart design met de merknaam in zilver.
  • Het behoort tot de Juani Miares-collectie van Dunlop 2022

Voor wie is het? Gericht op al die spelers die niets thuis willen laten en die liever een grote padel racketas bij zich hebben met een groot aantal onafhankelijke vakken om al onze materialen in op te bergen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het wordt geleverd met een groot aantal vakken waarmee je ruimteproblemen kunt vergeten en met twee zeer comfortabele handvatten die je dankzij het feit dat ze gewatteerd zijn comfortabel kunnen vervoeren.Het is ook ontworpen in totaal zwart met de naam van het merk en ritsen in zilver, een zeer moderne combinatie.

Lees meer over het merk Dunlop

Dunlop Padel is een historisch merk onder atleten en een leider in de wereld van padel. Het ontwikkelt al meer dan 20 jaar specifieke producten voor het beoefenen van onze favoriete sport, van de hoogste kwaliteit en voor spelers van alle niveaus.

Hun werk is gebaseerd op kwaliteit, technologie en innovatie om zeer concurrerende producten te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op het veld met zijn nieuwe collectie padel rackets, schoenen en andere accessoires.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten