Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Dropshot Essential verde 2022
  • Padeltas Dropshot Essential verde 2022
  • Padeltas Dropshot Essential verde 2022

Padeltas Dropshot Essential verde 2022

PVP: € 38,00
€ 33,95
-11% Drop Shot
Padeltas Dropshot mediano Essential verde 2022 | Bescherm al je materiaal tegen stoten met deze middelgrote Drop Shot padel racketas, een zeer praktische tas voor sporters die meestal met de motor of scooter reizen

Dropshot Essential groene padeltas

Kies je favoriete tas uit de nieuwe Drop Shot 2022-catalogus. Daar kun je de Essential Padeltas in rood krijgen, een eenvoudig model maar een die perfect zijn functie vervult, omdat je al het materiaal goed georganiseerd en beschermd tegen stoten hebt. Je kunt hem ook als handtas of rugzak vervoeren omdat hij meerdere soorten grip heeft.

Het is niet de grootste, maar je kunt er wel de belangrijkste spullen in meenemen. Het verdeelt zijn ruimte in een Headvak en een zijvak voor het padelracket. Het bevat ook kleine vakken om je portemonnee of sleutels in te stoppen. Om af te werken, biedt het een uitstekende duurzaamheid omdat het is gemaakt van hoogwaardige materialen.

Kenmerken van Dropshot Essential-tas met groen logo

  • Gebruik van zeer resistente stoffen om de nieuwe groene Dropshot Essential te ontwikkelen.
  • Je kunt kiezen uit verschillende kleurencombinaties.
  • Geschatte grootte van 55 x 26 x 28 centimeter, voor de benodigdheden.
  • Het bevat een zijkant met gewatteerde binnenkant voor 1 of 2 rackets.
  • Gemakkelijk toegankelijk Headvak waar u uw pantoffels of douchekleding kunt achterlaten.
  • Zeer handzaam omdat het verschillende soorten grip heeft.
  • Een van de nieuwe Dropshot Padel 2022 rugzakken.

Voor wie is het? Geschikt voor atleten die meestal met de motor of fiets reizen, omdat het een vrij compacte en handzame rugzak is waarmee je alleen datgene kunt meenemen wat nodig is om te trainen of je padel-wedstrijden te spelen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een kleinere tas is, vervult hij perfect zijn functie en nu kun je hem krijgen voor een onverslaanbare prijs. Je zult ook dol zijn op de combinatie in zwart met het logo en details in groentinten, geweldig!

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Padel kan bogen op aanwezigheid in meer dan 20 landen dankzij hun werk en inspanningen. Elk seizoen presenteert het een assortiment van producten ontworpen voor topcompetitie en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele WPT-spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso dragen hun producten en vertegenwoordigen het merk in hun officiële toernooien. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste Drop Shot-producten voor padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten