Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
PadelTas Dropshot Essential blauw 2022
  • PadelTas Dropshot Essential blauw 2022
  • PadelTas Dropshot Essential blauw 2022

PadelTas Dropshot Essential blauw 2022

PVP: € 38,00
€ 33,95
-11% Drop Shot
Padeltas mediano Dropshot Essential azul 2022 | Vernieuw je oude tas voor deze medium Dropshot paletteero, een echt praktisch en functioneel model om al onze apparatuur mee te vervoeren

Padeltas Dropshot Essential blauw 2022

We hebben al de nieuwe Drop Shot 2022-catalogus met producten om padel te spelen. Hierin vindt u de Essential Padel Tassen in blauw en zwart, een ideale tas om het materiaal dat u nodig heeft aan de voet van de baan te vervoeren. Het heeft een zijkant voor de padel racket en een Headvak en andere kleinere voor accessoires.

Aan de andere kant is het behoorlijk beheersbaar omdat het verstelbare handvatten en beschermingen heeft om het op de schouders te dragen. Om het merk af te werken, heeft het hoogwaardige materialen gebruikt voor de vervaardiging ervan, waardoor de gebieden die het vaakst aan slijtage onderhevig zijn, worden versterkt om de levensduur te verlengen.

Blauw met zwarte Dropshot Essential tas, kenmerken

  • De Drop Shot Essential Blue heeft verstelbare handvatten om hem als een rugzak op je rug te dragen.
  • Het is geen grote tas, hij heeft een afmeting van ongeveer 55 x 26 x 28 centimeter.
  • Zijkant om de padelpadel op te bergen.
  • Centraal compartiment met gemakkelijke toegang om kleding of schoenen achter te laten.
  • Goede weerstand en duurzaamheid dankzij de gebruikte materialen.
  • Ontwerp in zwarte of blauwe details.
  • Het behoort tot de Drop Shot 2022 grote tassencatalogus.

Voor wie is het? Naar onze mening is het een tas voor spelers die meestal niet te veel materiaal gebruiken, omdat je door het middelgrote formaat het padel racket en wat kleding kunt vervoeren om je na het spelen te kunnen omkleden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het zeer handzaam en praktisch is om te reizen, omdat het middelgroot is en niet overdreven groot. Het heeft ook een heel cool ontwerp in zwart met een logo en details in blauw, hoewel je het ook in andere kleurencombinaties kunt krijgen.

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Padel kan bogen op aanwezigheid in meer dan 20 landen dankzij hun werk en inspanningen. Elk seizoen presenteert het een assortiment van producten ontworpen voor topcompetitie en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele WPT-spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso dragen hun producten en vertegenwoordigen het merk in hun officiële toernooien. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste Drop Shot-producten voor padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten