Padeltas Drop Shot Naos Blauw

PVP: € 70,25
€ 63,59
-10% Drop Shot
Padeltas Drop Shot Naos Blauw | Houd je materiaal bij de hand met deze grote Drop Shot padel racketas, ideaal om alles wat je nodig hebt op te bergen en comfortabel te vervoeren dankzij de gevoerde handvatten
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 3 oktober, 2022

Padeltas Drop Shot Naos Blauw

Los je ruimteproblemen op met de nieuwe padeltassencollectie Drop Shot 2022. Koop de Naos padeltas in het blauw, een van de grootste in de collectie omdat hij grote compartimenten heeft en handvatten die je kunt aanpassen om hem comfortabel op de schouders te dragen, zoals een rugzak.

Voor de vervaardiging ervan is polyurethaan gebruikt, een resistent materiaal dat een uitstekende duurzaamheid garandeert. Het bevat ook een onafhankelijk en geventileerd compartiment voor schoenen, evenals een thermozijde met capaciteit voor meerdere padel rackets. Ten slotte heeft het kleine vakjes waar u uw sleutels of accessoires kunt achterlaten.

Drop Shot Naos tas in blauw, kenmerken

  • De blauwe Drop Shot Naos is een grote tas, circa 60 x 34 x 35 cm.
  • Specifieke kant met thermofunctie om 1 of 2 padel rackets achter te laten.
  • Groot middenvak en kleinere binnenvakken.
  • Exclusief tasje om de schoenen in op te bergen.
  • Gemaakt met polyester voor fantastische sterkte en duurzaamheid.
  • Verstelbare en gewatteerde handgrepen voor gemakkelijk transport.
  • Het behoort tot de catalogus van grote Dropshot 2022 padel racketassen.

Voor wie is het? Voor alle sporters die met voldoende sportuitrusting het huis uit gaan. Daarom hebben ze een grote, robuuste en comfortabele padeltas nodig die bestand is tegen de drukte van alledag.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de naos gewatteerde bescherming heeft om schouder- of lendenklachten te voorkomen. Het heeft ook een heel gaaf design in zwart met blauwe details, een combinatie die altijd erg populair is!

Lees meer over het merk DROP SHOT

DropShot Padel kan bogen op aanwezigheid in meer dan 20 landen dankzij hun werk en inspanningen. Elk seizoen presenteert het een assortiment van producten ontworpen voor topcompetitie en met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Professionele WPT-spelers zoals Juan Martín Díaz, Pablo Lima, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso dragen hun producten en vertegenwoordigen het merk in hun officiële toernooien. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste Drop Shot-producten voor padel.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten