Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Drop Shot Ambition Fucsia 2021
  • Paletero Drop Shot Ambition Fucsia 2021
  • Paletero Drop Shot Ambition Fucsia 2021

PadelTas Drop Shot Ambition fuchsia 2021

PVP: € 50,00
€ 29,95
-41% Drop Shot
PadelTas Drop Shot Ambition Fucsia 2021 | Koop deze damestas van het merk Drop Shot voor de beste prijs waarmee je al je materialen op een georganiseerde manier kunt vervoeren

Drop Shot Ambition damestas in fuchsia

Kies uit een verscheidenheid aan opties die worden gepresenteerd in de nieuwe Drop Shot-catalogus 2021. Koop de nieuwe Ambition middelgrote padeltas in grijs en roze met details zoals het witte logo, dat ook twee vakken heeft, een aan de zijkant en een aan de back.center om alles op een georganiseerde manier te vervoeren.

Ook aan de zijkant kun je een paar rackets en de rest van het materiaal kwijt in de centrale vakken. Ook heeft hij twee soorten grip, twee handvatten voor de rug en één in het midden van de rugzak om hem met de hand te dragen, wat dit een comfortabele tas maakt.

Roze Drop Shot Ambition tas, kenmerken

  • De Drop Shot Ambirtion Fuchsia 2021 is middelgroot en met verschillende soorten grip.
  • Het heeft een zak aan de zijkant voor twee padels.
  • Middenvak voor materialen.
  • Twee handvatten om hem op twee verschillende manieren te dragen.
  • Kwaliteit en resistente materialen.
  • Inbegrepen in de Dropshot 2021 padeltassencatalogus.

Voor wie is het? Voor sporters die niet veel spullen hoeven op te bergen, omdat de middelgrote maat hem perfect maakt om alleen de noodzakelijke dingen mee te nemen, is hij ook vrij gemakkelijk te vervoeren dankzij de twee soorten grip.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat Drop Shot het heeft ontworpen met zeer resistente materialen en een nieuw grijs ontwerp met roze details en het witte logo die deze tas best mooi en opvallend maken.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Na vele jaren werk is DropShot Padel een van de meest erkende merken in de padelsector geworden. Momenteel is het aanwezig in meer dan 20 landen dankzij het brede assortiment producten dat is ontworpen voor topcompetitie.

Juan Martín Díaz, Eduard Bainad, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso zijn enkele van de professionele WPT-spelers die hun producten dragen en het merk vertegenwoordigen op de hellingen.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2021
Onze beste producten