Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Drop Shot Essential Amarillo 2021
  • Paletero Drop Shot Essential Amarillo 2021

Padel Tassen Drop Shot Essential Amarillo 2021

PVP: € 36,00
€ 24,95
-31% Drop Shot
Padel Tassen Drop Shot Essential Amarillo 2021 | Een van de padel rackets uit de nieuwe Drop Shot-collectie, gemaakt van hoogwaardige materialen en met een opvallend design voor alle sporters.

Drop Shot Essential-tas blauw en geel

Vernieuw je padeltas met het nieuwste van de beste padelmerken. Koop de Essential paletteero in blauwe en gele details, een rugzak uit de nieuwe collectie Drop Shot 2021. Met de kleinere vakken aan de binnen- en buitenkant heb je je persoonlijke spullen binnen handbereik.

Wat de ruimte betreft, definiëren we het als een middelgrote tas met 2 grote compartimenten: een zijkant met capaciteit voor 1 of 2 rackets en een Headvak voor kleding. Het heeft ook verschillende handgrepen en gewatteerde beschermingen om het comfortabeler te vervoeren.

Drop Shot Essential-tas in geel Kenmerken

  • De Drop Shot Essential in het geel is gemaakt van 100% polyester.
  • Middelgroot en met verschillende soorten grip.
  • Het heeft capaciteit voor meerdere padel rackets aan de zijkant.
  • Headvak voor kleding en schoenen.
  • Gewatteerde bescherming om ongemak te voorkomen.
  • Inbegrepen in de Dropshot 2021 padelbag-catalogus.

Voor wie is het? Meer gericht op de speler die op zoek is naar een medium padeltas, omdat het niet een van de grootste padel rackets is, maar hij heeft genoeg ruimte om een paar rackets en kleding op te bergen om na de wedstrijden te douchen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je ze comfortabel op je rug kunt dragen, zoals een rugzak, omdat de handvatten verstelbaar zijn. Het heeft ook een fantastische afwerking dankzij de combinatie van blauw met details in fluorescerend geel.

Lees meer over het merk DROP SHOT

Na vele jaren werk is DropShot Padel een van de meest erkende merken in de padelsector geworden. Momenteel is het aanwezig in meer dan 20 landen dankzij het brede assortiment producten dat is ontworpen voor topcompetitie.

Juan Martín Díaz, Eduard Bainad, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso zijn enkele van de professionele WPT-spelers die hun producten dragen en het merk vertegenwoordigen op de hellingen.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten