Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Drop Shot Essential Rojo 2021
  • Paletero Drop Shot Essential Rojo 2021

Padeltas Drop Shot Essential Rojo 2021

PVP: € 36,00
€ 24,95
-31% Drop Shot
padeltas Drop Shot Essential Rojo 2021 | Praktische middelgrote padel racketas van Drop Shot, een stevige tas om al je spullen overzichtelijk en beschermd te vervoeren

Drop Shot Essential blauwe en rode padeltas

Kies de padeltas die ze nodig hebben uit de racketascatalogus van Drop Shot 2021. Koop de Essential racketas in blauw met rode details, een middelgrote rugzak met 2 grote compartimenten die je helpen al je materiaal georganiseerd te houden.

Het heeft dus een zijkant met capaciteit voor 1 of 2 rackets en een Headvak voor kleding en andere kleinere voor persoonlijke spullen. Het heeft ook verschillende handgrepen en gewatteerde beschermingen om het comfortabeler te vervoeren.

Drop Shot Essential tas in rood, kenmerken

  • De Drop Shot Essential in de kleur rood is gemaakt van 100% polyester.
  • Middelgroot en met verschillende soorten grip.
  • Het heeft capaciteit voor meerdere padel rackets aan de zijkant.
  • Headvak voor kleding en schoenen.
  • Gewatteerde bescherming om ongemak te voorkomen.
  • Inbegrepen in de Dropshot 2021 padeltassencatalogus.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers die geen grote tas nodig hebben, omdat hij door zijn middelgrote formaat perfect is om al het materiaal mee te nemen, maar ook zeer praktisch en gemakkelijk te vervoeren is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het merk hoogwaardige en extra resistente materialen heeft gebruikt om een grote duurzaamheid te bieden. Het heeft ook een blauw design en coole rode details, we verzekeren je dat het je niet zal teleurstellen!

Lees meer over het merk DROP SHOT

Na vele jaren werk is DropShot Padel een van de meest erkende merken in de padelsector geworden. Momenteel is het aanwezig in meer dan 20 landen dankzij het brede assortiment producten dat is ontworpen voor topcompetitie.

Juan Martín Díaz, Eduard Bainad, Lucas Campagnolo of Eva Gayoso zijn enkele van de professionele WPT-spelers die hun producten dragen en het merk vertegenwoordigen op de hellingen.

Features Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten