Cap Bullpadel BPG-243 intens blauw
  • Cap Bullpadel BPG-243 intens blauw

Cap Bullpadel BPG-243 intens blauw

PVP: € 16,00
€ 15,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG-243 intens blauw | Toon stijl en bescherming op het veld met de Pet Bullpadel BPG-243 in intens blauw. Comfort en superieur ontwerp voor elk spel. Ontdek het verschil nu!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Cap padel Bullpadel BPG-243 intens blauw

Vervolledig je sportieve look met de pet Bullpadel BPG-243 in intens blauw, een onmisbaar accessoire voor elke serieuze padelspeler die stijl en functionaliteit zoekt. Deze pet combineert een moderne esthetiek met geavanceerde technische kenmerken om een superieure gebruikservaring te bieden. De intens blauwe kleur trekt niet alleen de aandacht, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan je sportkleding.

Gemaakt van 100% bi-elastisch polyester, zorgt de pet Bullpadel BPG-243 voor uitzonderlijk comfort en aanpasbaarheid. De voorgevormde klep beschermt je ogen tegen de zon tijdens intense wedstrijden, terwijl het sluitsysteem aan de achterkant je in staat stelt om hem gemakkelijk aan te passen voor een perfecte pasvorm. Bovendien bevat het ontwerp kleine perforaties voor betere ventilatie en een dubbele stoflaag in het voorhoofdgebied voor optimale zweetabsorptie.

Kenmerken pet Bullpadel BPG-243 intens blauw

  • Gemaakt van 100% bi-elastisch polyester voor maximaal comfort en aanpasbaarheid.
  • Voorgevormde klep en verstelbaar sluitsysteem voor een persoonlijke pasvorm.
  • Dubbele stoflaag in het voorhoofdgebied voor superieure zweetabsorptie.
  • Kleine perforaties voor adequate ventilatie.
  • Bevat het metalen logo van Bullpadel op de klep, wat een vleugje onderscheiding toevoegt.
  • Onderdeel van de Bullpadel accessoires collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De pet Bullpadel BPG-243 is ontworpen voor padelspelers van elk niveau die bescherming tegen de zon en zweet waarderen zonder in te leveren op stijl. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een functioneel accessoire dat hun sportuitrusting aanvult en hen in staat stelt om op te vallen op het veld.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult van deze pet houden vanwege de combinatie van stijl, comfort en functionaliteit. De aandacht voor detail in het ontwerp en de kwaliteit van de materialen zorgen ervoor dat je gefocust blijft op je spel, beschermd tegen de zon en zweet, met een ongeëvenaarde stijl.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting heeft Bullpadel de ontwikkeling van hoogwaardige producten geleid die voldoen aan de behoeften van spelers op alle niveaus, door het combineren van geavanceerde technologie met aantrekkelijke ontwerpen.

Door te kiezen voor Bullpadel, word je lid van een gemeenschap van spelers die uitmuntendheid en stijl waarderen. Met Bullpadel ben je altijd een stap voor, zowel op het veld als daarbuiten.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten