Bullpadel toilettas BPP-24008 D.CASE Flow 2024
  • Bullpadel toilettas BPP-24008 D.CASE Flow 2024

Bullpadel toilettas BPP-24008 D.CASE Flow 2024

PVP: € 15,00
€ 13,51
-10% Bullpadel
Bullpadel BPP-24008 D.CASE Flow | Ontdek de exclusieve toilettas Bullpadel BPP-24008 D.CASE Flow 2024 in zwart en goud. Elegant en functioneel ontwerp voor de veeleisende sporters en padel enthousiasten
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel toilettas BPP-24008 D.CASE Flow 2024

Ontdek de exclusieve toilettas Bullpadel BPP-24008 D.CASE Flow 2024, speciaal ontworpen voor de volgers van Alejandra Salazar en haar FLOW-serie. De combinatie van zwart en goud biedt een ongeëvenaarde elegantie. Gemaakt van hoogwaardig 600D polyester, het garandeert duurzaamheid en weerstand.

Deze padeltas is meer dan een simpel accessoire; het is een uitspraak van stijl en functionaliteit. Met twee onafhankelijke compartimenten en een versterkt handvat, organiseer je je padeluitrusting gemakkelijk en comfortabel. Wacht niet langer om je spel naar het volgende niveau te tillen!

Kenmerken toilettas Bullpadel BPP-24008 D.CASE Flow 2024 Zwart

  • Exclusief ontwerp met het logo van Alejandra Salazar, weerspiegelend passie en stijl op de baan.
  • Ideale afmetingen (26 x 13 x 14 cm) om het essentiële mee te nemen zonder extra gewicht toe te voegen.
  • Gemaakt van 600D polyester, wat weerstand en duurzaamheid tijdens je reizen verzekert.
  • Compartimenten met onafhankelijke ritsen voor een optimale organisatie van je uitrusting.
  • Versterkt handvat voor comfortabel en veilig vervoer.
  • Onderdeel van de Bullpadel padeltassencollectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Padeltas Bullpadel BPP-24008 is ideaal voor padelspelers die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle aanvulling. Zijn ontwerp, geïnspireerd door Alejandra Salazar, maakt het perfect voor fans en volgers van de kampioen. Een essentieel accessoire voor elke padelbaan.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Padeltas Bullpadel BPP-24008 vanwege zijn elegante en praktische ontwerp. De gemiddelde grootte en meerdere compartimenten maken het de perfecte partner voor je wedstrijden. Wacht niet langer en neem je passie voor padel naar een hoger niveau!

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel staat synoniem voor innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Vanaf het begin heeft het technologie en design gecombineerd om producten te bieden die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers.

Met een traject gekenmerkt door samenwerking met grote sportfiguren, heeft Bullpadel zijn positie als een toonaangevend merk geconsolideerd, producten aanbiedend die prestaties en stijl op de baan verbeteren.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten