Bullpadel toilettas BPP-24008 D.CASE Vertex 2024
  • Bullpadel toilettas BPP-24008 D.CASE Vertex 2024

Bullpadel toilettas BPP-24008 D.CASE Vertex 2024

PVP: € 15,00
€ 13,51
-10% Bullpadel
Bullpadel BPP-24008 D.CASE Vertex | Breng je stijl en functionaliteit naar de baan met de Padeltas Bullpadel BPP-24008 D.CASE Vertex in zwart en rood, met een uniek ontwerp geïnspireerd door Juan Tello
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel toilettas BPP-24008 D.CASE Vertex 2024

Krijg de beste prijs voor de toilettas Bullpadel BPP-24008 D.CASE Vertex 2024, een onmisbare accessoire voor elke padelspeler. In zwart en rood, valt deze padeltas niet alleen op door zijn design geïnspireerd op de Vertex 04 van Juan Tello, maar ook door zijn functionaliteit en stijl.

Met zijn logo en de handtekening van de speler is deze padeltas perfect voor het comfortabel en elegant vervoeren van je hygiëneproducten. Zijn compacte formaat en praktische handvat maken het gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen, ideaal voor spelers die functionaliteit en stijl op de baan zoeken.

Kenmerken toilettas Bullpadel BPP-24008 D.CASE Vertex 2024 Zwart en Rood

  • Ontwerp geïnspireerd op de Vertex 04 van Juan Tello, een combinatie van functionaliteit en stijl.
  • Zwart en rood kleuren, met het logo en de handtekening van Juan Tello, voor een onderscheidende look.
  • Ideale afmetingen voor comfortabel vervoer van hygiëneproducten.
  • Bestaat uit een centraal vak met dubbele ritssluiting en een zijvak.
  • Ingebouwd handvat voor gemakkelijk handtransport.
  • Onderdeel van de Bullpadel 2024 padel accessoirecollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padeltas is ontworpen voor gepassioneerde padelspelers die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle accessoire. Ideaal voor bewonderaars van Juan Tello en voor diegenen die een product willen dat hun liefde voor de sport weerspiegelt met een persoonlijke stijltouch.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de padeltas van Juan Tello vanwege zijn unieke en praktische ontwerp. Het is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit, waardoor elke reis naar de baan een georganiseerdere en elegantere ervaring wordt. Een essentiële accessoire voor elke speler die kwaliteit en ontwerp waardeert.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel, een toonaangevend merk in de wereld van padel, onderscheidt zich door zijn innovatie en kwaliteit. Met een geschiedenis vol samenwerkingen met grote namen in de sport, heeft Bullpadel zich gevestigd als een referentie in de markt voor padeluitrusting, met producten die uitblinken in prestaties, stijl en duur zaamheid.

Met elke nieuwe collectie toont Bullpadel zijn toewijding aan ontwikkeling en innovatie, ervoor zorgend dat elk product voldoet aan de behoeften van spelers op alle niveaus. Hun focus op kwaliteit en design maakt Bullpadel een favoriete keuze onder padel liefhebbers en professionals.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten