Bullpadel backpack BPM-24004 performance geel 2024
  • Bullpadel backpack BPM-24004 performance geel 2024
  • Bullpadel backpack BPM-24004 performance geel 2024

Bullpadel backpack BPM-24004 performance geel 2024

PVP: € 40,00
€ 39,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPM-24004 performance geel | Ontdek de Padeltas Bullpadel BPM-24004 geel, ideaal voor degenen die reizen met weinig sportuitrusting omdat het compact is en de compartimenten toegankelijk zijn
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel backpack BPM-24004 performance geel 2024

ap

Ontdek de backpack Bullpadel BPM-24004 Performance Geel 2024, een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor je padelwedstrijden. Ontworpen met de speler in gedachten, is deze tas de ideale partner, zowel op het veld als in je dagelijks leven.

De Bullpadel Performance tas in fluorescerend geel is licht en gemaakt van hoogwaardige materialen, wat duurzaamheid en comfort garandeert. Het ontwerp met gewatteerde handvatten zorgt ook voor veel comfort, omdat je geen last zult hebben van je schouders en je kunt de handvatten aanpassen aan jouw behoeften.

Kenmerken van de backpack Bullpadel BPM-24004 Performance Geel

  • Ruim hoofdvak om schoenen of wat kleding in op te bergen.
  • Beschermt je padelracket met een gewatteerde binnenzak.
  • Aan de voorkant zit een klein vakje, ideaal voor kleine voorwerpen.
  • Heeft een geschatte afmeting van 32 x 47 x 18 centimeter.
  • Gemaakt van nylon, versterkt op de meest slijtagegevoelige plekken.
  • Onderdeel van de Bullpadel 2024 padelschoenencollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Deze tas is ontworpen voor enthousiaste padelspelers die functionaliteit en stijl zoeken. Ideaal voor degenen die niet te veel willen meenemen en op zoek zijn naar praktische en georganiseerde opslag voor hun essentiële sportuitrusting.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op de Bullpadel BPM-24004 tas, zowel vanwege de functionaliteit als het aantrekkelijke ontwerp. Dit seizoen heeft het een zwarte afwerking met fluorescerend gele details, een combinatie die altijd in de smaak valt bij atleten!

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel, een naam synoniem met innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Met een geschiedenis van het revolutioneren van de markt, onderscheidt Bullpadel zich door zijn producten die specifiek zijn ontworpen om aan de behoeften van spelers te voldoen, door geavanceerde technologie te combineren met exclusieve ontwerpen.

De ervaring en toewijding van Bullpadel aan kwaliteit hebben het merk gevestigd als een van de meest betrouwbare en gerespecteerde in de padelgemeenschap. Spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello of Alejandra Salazar zijn ambassadeurs van het merk.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten