Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel backpack Vertex LTD 2023
  • Bullpadel backpack Vertex LTD 2023
  • Bullpadel backpack Vertex LTD 2023

Bullpadel backpack Vertex LTD 2023

PVP: € 49,95
€ 39,95
-21% Bullpadel
Bullpadel Vertex LTD zwart oranje | Ontdek de Padeltas Bullpadel Vertex LTD in oranje en zwart, een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit om je padeluitrusting georganiseerd mee te nemen

Bullpadel backpack Vertex LTD zwart oranje 2024

Maak kennis met de Padeltas Bullpadel Vertex LTD 2023, een essentiële accessoire voor veeleisende padelspelers. Met een opvallend ontwerp in oranje en zwart combineert deze tas functionaliteit met stijl, waardoor het een perfecte keuze is voor degenen die op zoek zijn naar kwaliteit en comfort.

De Vertex LTD Tas blinkt niet alleen uit in esthetiek, maar ook in capaciteit en technische kenmerken, waardoor het ideaal is om al je benodigde uitrusting mee te nemen naar je wedstrijden en padeltrainingen.

Kenmerken van de Padeltas Bullpadel Vertex LTD oranje en zwart

  • Ruim hoofdvak voor al je padeluitrusting.
  • Versterkt thermo-vak voor twee rackets, beschermt tegen temperatuurwisselingen.
  • Apart geventileerd vak voor kleding en schoenen.
  • Speciaal gewatteerd vak voor laptops of tablets.
  • Onderdeel van de Bullpadel collectie 2023.

Voor wie is het bedoeld?

De Padeltas Bullpadel Vertex LTD is ideaal voor jonge en enthousiaste spelers die al hun benodigde uitrusting voor wedstrijden en trainingen moeten meenemen, waardoor een georganiseerd en efficiënt transport gegarandeerd is.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Padeltas Bullpadel Vertex LTD vanwege het exclusieve en gelimiteerde ontwerp in oranje en zwart. Het is meer dan een simpele padeltas; het is een symbool van stijl en functionaliteit, ideaal om op te vallen op de baan.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Elk product van Bullpadel is gemaakt met de behoeften van de spelers in gedachten, waarbij technologie en stijl worden gecombineerd om het beste in de sport te bieden.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten