Bullpadel padeltas BPP-24005 Ionic zwart 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24005 Ionic zwart 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24005 Ionic zwart 2024

Bullpadel padeltas BPP-24005 Ionic zwart 2024

PVP: € 80,00
€ 79,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-24005 Ionic zwart | De Padeltas Bullpadel BPP-24005 Ionic zwart is de ideale keuze voor je padeltrainingen. Met zijn stevige constructie en grote capaciteit zul je er dol op zijn
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel racketbag BPP-24005 Ionic zwart 2024

Ben je op zoek naar de perfecte padeltas voor je padeltrainingen? De Padeltas Bullpadel BPP-24005 Ionic zwart 2024 is de ideale keuze. Met zijn stevige constructie en meerdere compartimenten biedt deze padeltas de duurzaamheid en het comfort dat je nodig hebt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het meenemen van al je uitrusting, want deze padeltas heeft ruimte voor je padelrackets, kleding, schoenen en meer.

Zijn technische kenmerken, aantrekkelijk ontwerp en grote capaciteit maken het een onmisbare keuze voor padelliefhebbers. Mis de kans niet om deze padeltas van Bullpadel aan te schaffen en til je trainingen naar een hoger niveau. Wacht niet langer en voel het verschil!

Kenmerken van de Padeltas Bullpadel BPP-24005 Ionic zwart 2024

  • Grote capaciteit om douchekleding en sportuitrusting mee te nemen.
  • 2 thermische zijcompartimenten voor je rackets.
  • Extra zakken voor accessoires zoals je telefoon.
  • Verstelbare en gewatteerde handvatten voor extra comfort.
  • Ontwerp dat overeenkomt met de Ionic-rugzak van Bullpadel.
  • Nieuwe collectie padeltassen van Bullpadel 2024.

Voor wie is het?

Deze padeltas van Bullpadel is perfect voor mannen die veel sportuitrusting moeten meenemen naar hun padeltrainingen. De ruime opbergruimte en compartimenten maken het comfortabel en functioneel voor elke speler.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op deze padeltas omdat het een van de meest complete modellen is in de Bullpadel-collectie. Het ontwerp in zwart met rode details geeft het een elegante en sportieve uitstraling. Bovendien zorgen de stevigheid en capaciteit ervoor dat je alles kunt meenemen wat je nodig hebt voor je wedstrijden en trainingen. Mis het niet!

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel is een erkend merk in de wereld van padel vanwege hun toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met jarenlange ervaring in de productie van sportartikelen is Bullpadel een betrouwbare keuze geworden voor padelspelers over de hele wereld.

Hun producten onderscheiden zich door hun duurzaamheid en prestaties, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor spelers van alle niveaus. Enkele professionals zoals Paquito Navarro, Juan Tello of Alejandra Salazar strijden met het merk in het WPT.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten