Bullpadel padeltas BPP-24020 Neuron zwart 2024
  • Bullpadel padeltas BPP-24020 Neuron zwart 2024

Bullpadel padeltas BPP-24020 Neuron zwart 2024

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPP-24020 Neuron zwart | Ontdek de Padeltas Bullpadel BPP-24020 Neuron Zwart, de tas van Chingotto die de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit biedt voor jouw wedstrijden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Bullpadel racketbag BPP-24020 Neuron zwart 2024

Ontdek de Padeltas Bullpadel BPP-24020 Neuron Zwart 2024, de perfecte aanvulling op het nieuwe racket van Fede Chingotto. Deze middelgrote en lichte padeltas is ideaal om alles wat je nodig hebt voor je wedstrijden mee te nemen, inclusief tot vier rackets in de thermische compartimenten, plus een apart en geventileerd vak voor kleding en schoenen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals Polyester 1680D en versterkt op de meest blootgestelde gebieden om duurzaamheid en comfort te garanderen als je het op je schouders draagt. Gepersonaliseerd met de handtekening van Fede Chiongotto, combineert het functionaliteit en stijl in een uniek ontwerp in zwart en wit.

Kenmerken van de Padeltas Bullpadel BPP-24020 Neuron Zwart

  • Superieur comfort tijdens het dragen dankzij de gewatteerde beschermingen.
  • Hoge kwaliteit materialen voor langdurige prestaties.
  • Thermische compartimenten voor vier rackets en ventilatie voor kleding/schoenen.
  • Gepersonaliseerd ontwerp met de handtekening van Fede Chiongotto.
  • Onderdeel van de Bullpadel collectie 2024, synoniem voor kwaliteit en ontwerp.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor sporters die op zoek zijn naar een hoogwaardige tas, met verschillende compartimenten om hun padeluitrusting efficiënt te organiseren, omdat de Neuron zijn ruimte zeer goed verdeelt zodat je niets vergeet.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult het geweldig vinden vanwege het innovatieve ontwerp dat past bij het Neuron racket, opvallend op het veld met zijn combinatie van zwart en wit. Functionaliteit en stijl komen samen in deze padeltas.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel, leider in innovatie en kwaliteit in de wereld van padel, biedt producten die functionaliteit en ontwerp combineren. Een favoriet merk onder professionals en liefhebbers van padel.

Door de jaren heen heeft Bullpadel zijn reputatie geconsolideerd dankzij professionele spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Ale Salazar of Delfi Brea. Dus wanneer je voor Bullpadel kiest, kies je niet alleen voor een merk, je wordt deel van een verhaal en traditie in padel.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten