Cap Bullpadel BPG233 FW zwarte
  • Cap Bullpadel BPG233 FW zwarte
  • Cap Bullpadel BPG233 FW zwarte

Cap Bullpadel BPG233 FW zwarte

PVP: € 16,00
€ 15,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG233 FW neger | Ontdek de zwarte Bullpadel BPG233 FW-cap, je perfecte bondgenoot om verblinding te voorkomen en je koel te houden tijdens elke game. Koop hem nu en ervaar het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Cap padel Bullpadel BPG233 FW zwart

In elk spel telt elk punt. Bescherm jezelf tegen de zon en verblinding met de BPG233 FW cap van Bullpadel. Dit accessoire, dat opvalt door zijn zwarte design en witte details, zal je niet alleen beschermen, maar zal ook de perfecte aanvulling zijn op elke sportoutfit en belooft comfort en een persoonlijke pasvorm dankzij de riem met verstelbare gesp.

Voorzien van Cap BPG233 FW zwarte

  • Gemaakt van 100% bi-elastisch polyester , wat comfort en aanpassingsvermogen garandeert.
  • Het heeft absorberende stof op het voorHead om te voorkomen dat zweet in de ogen terechtkomt.
  • Bovenste gaten die de ventilatie bevorderen, zodat u altijd koel blijft.
  • Lichte en sneldrogende stof, ontworpen voor hoge concurrentie.
  • Het behoort tot de Bullpadel herfst/winter 2023-collectie.

Aan wie is het gericht?

Het is ontworpen voor racketspelers van alle niveaus die zowel overdag als 's nachts buiten van hun wedstrijden genieten. De BPG233 FW-dop beschermt je tegen verblinding door de zon en spotlights als je 's nachts speelt, waardoor optimaal zicht mogelijk is om geen details te verliezen tijdens het spel.

Waarom zul je het leuk vinden?

De BPG233 FW-cap wordt je favoriete accessoire dankzij de zachte en lichte stof, waardoor vervelende wrijving tijdens je racketspellen wordt vermeden. Bovendien zorgt de verstelbare riem ervoor dat je een perfecte pasvorm hebt en voorkomt dat hij beweegt tijdens veeleisende punten. Dankzij het moderne en sportieve ontwerp kun je hem combineren met al je sportkleding, waardoor je bij elk spel een onberispelijke look krijgt.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Sinds de oprichting heeft Bullpadel leiding gegeven aan de innovatie in de wereld van padel, door producten van hoge kwaliteit en een avant-garde design aan te bieden. Het merk is toegewijd aan het verbeteren van de spelerservaring en het leveren van betrouwbare en duurzame producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten