Cap Bullpadel BPG-2311 zwarte
  • Cap Bullpadel BPG-2311 zwarte
  • Cap Bullpadel BPG-2311 zwarte

Cap Bullpadel BPG-2311 zwarte

PVP: € 16,00
€ 15,95
-1% Bullpadel
Bullpadel BPG-2311 zwart | Ervaar comfort en stijl met de BPG-2311 cap van Bullpadel in het zwart. Ontworpen om je te beschermen en op te vallen op het veld. Haal het en verbeter je spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padelcap Bullpadel BPG-2311 zwarte

Ontdek de BPG-2311 cap van Bullpadel, een essentieel onderdeel van de gloednieuwe collectie accessoires. Dit accessoire valt op door zijn zwarte kleur en het contrast van het witte logo en wordt de ideale metgezel voor elke outfit op het veld.

Ontworpen met de gamer in gedachten, is hij voorzien van een verstelbare band aan de achterkant voor een perfecte pasvorm, zodat jij je zonder afleiding op het spel kunt concentreren. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals polyester, zorgt het voor slijtvastheid en ongeëvenaarde duurzaamheid.

Voorzien van Cap Bullpadel BPG-2311 zwarte

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat de elegante zwarte kleur benadrukt.
  • Gemaakt om transpiratie door te laten en je Head koel te houden, zonder zweet.
  • Weerstand en kwaliteit gegarandeerd dankzij de constructie van polyesterweefsel .
  • padel racket ontworpen om uw ogen te beschermen tegen zonnestralen.
  • Zwarte afwerking met witte details die het merklogo benadrukken.
  • Het maakt deel uit van de nieuwe Bullpadel 2023 accessoirecollectie.

Aan wie is het gericht?

Deze cap is ontworpen voor gepassioneerde gamers die hun spel niet door de hitte laten onderbreken. Het is meer dan alleen een accessoire: het is een barrière die zweet voorkomt en je op elk punt gefocust houdt.

Waarom zul je het leuk vinden?

De BPG-2311-dop is niet alleen een accessoire, het is een intentieverklaring. Gemaakt van de beste materialen, belooft het duurzaamheid en stijl bij elke wedstrijd. Het zwarte ontwerp is de finishing touch voor een onberispelijke uitstraling op het veld.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel zet zijn erfenis voort en consolideert zichzelf als leider in de wereld van padel. Met een team van experts en topsporters die adviseren over ontwerp en productie, biedt het producten voor alle soorten spelers. Onder de ambassadeurs vallen namen als Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto, Delfi Brea en Alejandra Salazar op. Beleef de Bullpadel-ervaring en voel het verschil op het veld.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten