Bullpadel Vertex 04 W Junior 2024
  • Bullpadel Vertex 04 W Junior 2024
  • Bullpadel Vertex 04 W Junior 2024

Bullpadel Vertex 04 W Junior 2024

PVP: € 90,00
€ 89,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex 04 W Junior 471624 | Krijg de nieuwe padel racket Bullpadel Vertex 04 W Junior tegen de beste prijs, een aanpassing van het volwassen model zodat meisjes kunnen concurreren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex 04 W Junior padelracket

Vind wat je nodig hebt in de nieuwe Bullpadel 2024 productcatalogus, met modellen geschikt voor alle leeftijden. De jongste speelsters kunnen concurreren met het nieuwe padel racket Vertex 04 Woman Junior. Het is een gebalanceerd racket voor meisjes, met een diamantvorm die slagkracht biedt en een meer gecentreerde balans om controle te behouden.

Omdat het is aangepast aan de hand van de meisjes, heeft het een gewicht tussen 335 - 345 gram en een dunnere grip voor een betere aanpassing. Ook zijn er kwaliteitsmaterialen gebruikt in de constructie, zoals koolstof in het frame en glasvezel in de vlakken. Voor de kern is evalastic rubber gebruikt, wat trillingen vermindert en een geweldig gevoel geeft.

Bullpadel Vertex 04 woman voor meisjes, kenmerken:

  • Koolstof buis om de weerstand van de Bullpadel Vertex 04 W Junior 2024 te vergroten.
  • Het is niet zwaar aangezien het gewicht ongeveer tussen 335 - 345 gram ligt.
  • Diamantvorm die een extra kracht geeft bij het slaan.
  • Meer gecentreerde balans, wat de sweet spot vergroot en de controle over de bal verbetert.
  • Ongeëvenaard gevoel met het evalastic rubber aan de binnenkant.
  • Uitstekende speelbaarheid met de constructie van de vlakken in glasvezel.
  • Replica van het racket van Delfi Brea, top tien speler van de World Padel Tour.
  • Beschikbaar in de nieuwe collectie junior padel rackets Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld? We raden het aan voor meisjes die regelmatig spelen of beginnen met spelen, aangezien het een gebalanceerd en zeer hanteerbaar racket is dat veel controle en ook kracht biedt. Het helpt je om je spel te perfectioneren en verbeteren na elke wedstrijd.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een snel aanpasbaar racket is. Dankzij de gebruikte materialen zul je er vanaf de eerste wedstrijd aan wennen en je beste spel kunnen spelen. Bovendien is het een replica van het racket van Delfi Brea, dus het heeft dezelfde prachtige kleurencombinatie!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste ervaring op de baan met de producten van Bullpadel, een van de favoriete merken van spelers. Op de World Padel Tour wordt het merk vertegenwoordigd door spelers als Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Martín Di Nenno, evenals Ale Salazar of Gemma Triay in het dameskader.

Vind in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, paddle tassen en andere accessoires. We verzekeren je dat je producten zult vinden voor alle smaken, spelersstijlen en budgetten aangezien hun catalogus is aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten