Bullpadel Vertex 04 Junior 2024
  • Bullpadel Vertex 04 Junior 2024
  • Bullpadel Vertex 04 Junior 2024

Bullpadel Vertex 04 Junior 2024

PVP: € 90,00
€ 89,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex 04 VERTJR24 | Speel op je best met het Bullpadel Vertex 04 Junior padel racket, een lichtgewicht model met afmetingen aangepast voor kinderhanden.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex 03 Junior padelracket

We zijn een van de eersten die de Bullpadel 2024 productcatalogus presenteren, die terugkomt met veel nieuws. Haal de nieuwe editie van de padel racket Vertex 04 Junior, een volledig vernieuwd model, aangezien het een replica is van het volwassen model. Het heeft echter een gewicht tussen 335 - 345 gram en een dunnere grip zodat kinderen het gemakkelijk kunnen hanteren.

Op het veld biedt het kracht vanwege zijn diamantvorm, hoewel het de controle niet verwaarloost, omdat de middelmatige balans het sweet spot verbreedt. Het is ook zeer resistent aangezien het frame van koolstof is en dankzij de glasvezel van de vlakken, is het een snel aan te passen padel racket. Tot slot biedt het veel zoetheid in de aanraking omdat er evalastic rubber aan de binnenkant is gebruikt.

Bullpadel Vertex 04 voor kinderen, kenmerken:

  • Geschat gewicht tussen 335 - 345 gram van de nieuwe Bullpadel Vertex 04 Junior 2024.
  • Goed gecompenseerd door zijn diamantvorm met meer gecentreerde balans.
  • De grip en het oppervlak zijn aangepast aan de hand van de jongsten.
  • Genereert geen trillingen omdat de evalastic kern een zachte aanraking geeft.
  • Goede duurzaamheid dankzij de carbontube buis, beter bestand tegen slagen en schokken.
  • Elastische aanraking met het gebruik van glasvezel in de vlakken.
  • Replica van Juan Tello's padel racket, met een zeer vergelijkbare esthetiek.
  • De nieuwigheid in padel rackets voor kinderen Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld? Ontworpen voor kinderen tussen 8 - 12 jaar die beginnen met padel of al een gemiddeld niveau hebben, omdat het een uitgebalanceerd padel racket is en snel aan te passen, zodat je er snel aan went en je slagen kunt verbeteren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een replica is van het volwassen model: de Bullpadel Vertex 04 van Juan Tello. Dus de kleintjes kunnen genieten van geweldige prestaties en een spectaculaire esthetiek, aangezien het dezelfde kleurencombinatie heeft.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste ervaring op het veld met Bullpadel-producten, een van de favoriete merken van spelers. In de World Padel Tour hebben ze de vertegenwoordiging van spelers als Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Martín Di Nenno, evenals Ale Salazar of Gemma Triay in het vrouwentoernooi.

Krijg de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, paddle-tassen en andere accessoires in onze online winkel. We verzekeren je dat je producten voor alle smaken, speelstijlen en budgetten zult vinden, aangezien hun catalogus is aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten