Bullpadel Ionic Power 2024
  • Bullpadel Ionic Power 2024
  • Bullpadel Ionic Power 2024

Bullpadel Ionic Power 2024

PVP: € 175,00
€ 174,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Ionic PWR 471612 | Haal het nieuwe Bullpadel Ionic Power rode padel racket, het model van Alex Arroyo dat terugkomt met een meer dan uitstekende kracht en geweldig ontwerp.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Ionic Power Padelracket

Als je overweegt je padel uitrusting te vernieuwen, doe het dan met de nieuwigheden die Bullpadel in 2024 brengt. We presenteren de rode Ionic PWR padel racket, een model uit de Nextline serie dat zich kenmerkt door zijn kracht. Het behoudt dus de diamantvorm met de hoge balans van zijn voorganger, wat erg goed is voor het luchts spel.

Het is echter geen overdreven technische padel racket, want voor de constructie combineert het carbon en glasvezel in de vlakken, een materiaal dat het meer elasticiteit geeft. Voor de kern is 100% carbon gebruikt en de kern is van multieva rubber. Tenslotte heeft het een ruwe afwerking in reliëf en een XFORCE-constructie die de prestaties verbetert.

Kenmerken Ionic Power 2024

  • Oppervlak met 3D Grain ruwheid van de Bullpadel Ionic PWR 2024.
  • Diamantvorm en balans naar de tip, verbetering van de kracht die we hebben bij het slaan.
  • Onverslaanbaar gevoel dankzij de multieva-kern van 2 dichtheden.
  • Bevat carbon in het frame, wat zorgt voor meer duurzaamheid en weerstand tegen stoten.
  • Nieuw Xforce systeem dat de prestaties op het veld verbetert.
  • We zullen genieten van een elastisch gevoel en geweldige speelbaarheid met de constructie van de vlakken in graphite.
  • Biedt een stabiele slag en een solide structuur.
  • Opgenomen in de Nextline-serie van Bullpadel rackets 2024.

Voor wie is het bedoeld? Gericht op de speler die meestal in de achterhand positie speelt en graag dicht bij het net staat, omdat de Ionic Power meer kracht dan controle biedt. Het helpt je dus om alle kracht van je arm op de bal over te brengen om hem gemakkelijk x 3 eruit te halen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een krachtige padel racket is, verwaarloost het niet de controle of het comfort, omdat het is gemaakt met flexibelere materialen, wordt de sweet spot verbeterd en worden de sensaties bij het slaan verhoogd. Bovendien wordt het de padel racket van Alex Arroyo, een van de jonge beloften van de World Padel Tour.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de beste ervaring op het veld met de producten van Bullpadel, een van de favoriete merken van spelers. Op de World Padel Tour hebben ze de vertegenwoordiging van spelers als Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Martín Di Nenno, evenals Ale Salazar of Gemma Triay in het vrouwelijke veld.

Vind in onze online winkel de nieuwe collectie padel rackets, schoenen, kleding, paddle tassen en andere accessoires. We verzekeren je dat je producten voor alle smaken, speelstijlen en budgetten zult vinden, aangezien hun catalogus is aangepast aan de behoeften van alle spelers.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten