Bullpadel Indiga Boy 2023
  • Bullpadel Indiga Boy 2023
  • Bullpadel Indiga Boy 2023

Bullpadel Indiga Boy 2023

€ 59,95
Bullpadel
Bullpadel Indiga blauw 2023 jongensracket | Uitstekende prestaties voor de kleintjes met het nieuwe blauwe Bullpadel Indiga Boy padel racket, een model dat zich snel aanpast en zacht is
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel Indiga kind 2023

Alleen in onze gespecialiseerde padelwinkel vind je de beste juniormodellen, ontworpen voor de jongste spelers. Ontdek het padel racket Indiga Boy in blauwe kleur uit de productcatalogus Bullpadel 2023. Het is een padel racket dat zich snel aanpast en licht is dankzij het gewicht van ongeveer 280 gram.

Het presenteert een ronder oversized formaat met een gecentreerde balans, dus het biedt een brede sweetspot en een goede punch. Het genereert ook zeer goede sensaties bij het slaan, omdat het flexibele materialen combineert in zijn constructie, zoals glasvezel en zacht eva-rubber.

Bullpadel Indiga voor jongen in blauw, kenmerken

  • De Bullpadel Indiga Boy 2023 heeft een kleiner formaat en gewicht, ongeveer 280 gram.
  • Snel aangepast racket dankzij de constructie in flexibelere materialen.
  • Overmaats rond formaat met ingehouden balans waardoor het zeer veelzijdig is.
  • Constructie met glasvezel zowel de vlakken als het frame.
  • Het zal je helpen om niet-gecentreerde ballen te corrigeren en je techniek te verbeteren.
  • Evalastisch rubber aan de binnenkant, een zacht schuim dat zorgt voor een zeer goede aanraking.
  • Verkrijgbaar in de Bullpadel 2023 kinderracketcatalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor kinderen van min of meer tussen 7 en 12 jaar oud die beginnen met padel tennis of die dit al af en toe doen, aangezien het een licht en gemakkelijk aan te passen racket is waar jonge mensen van kunnen genieten tijdens hun eerste wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een padel racket voor kinderen is, heeft het bedrijf geen technologie of materialen gespaard voor de vervaardiging ervan. Zo geniet je zowel van geweldige prestaties op het circuit als van design met de combinatie van verschillende blauwtinten.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 300-330 gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten