Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Indiga Girl 2023
  • Bullpadel Indiga Girl 2023
  • Bullpadel Indiga Girl 2023

Bullpadel Indiga Girl 2023

€ 59,95
Bullpadel
Bullpadel Indiga girl 2023 | Krijg de beste prijs voor het roze padel racket Bullpadel Indiga Girl, een lichter model met aangepaste afmetingen voor jongere meisjes
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Indiga Girl 2023 padel racket

Laat de kleintjes maximaal genieten van het veld met het roze Indiga Girl padelracket, een van de nieuwigheden van Bullpadel 2023. Het is een model dat is aangepast aan de handen van de kleintjes, dus het weegt ongeveer 280 gram en het presenteert ook een dunner profiel en grip.

Dankzij de oversized ronde vorm en medium balans, biedt het een geweldige sweetspot en een goede stoot om de bal kracht te geven. Het heeft een constructie van glasvezel en zacht rubber, wat zorgt voor een geweldige speelbaarheid en een soepele slag zonder trillingen.

Bullpadel Indiga voor veelkleurig meisje, kenmerken

  • De Bullpadel Indiga 2023 presenteert een lichter gewicht, ongeveer 280 gram.
  • Glasvezelconstructie, wat de speelbaarheid verhoogt.
  • Zacht eva-rubber aan de binnenkant, wat zorgt voor een zachte slag.
  • Omtrekverstevigingen die de weerstand verbeteren.
  • Extra groot rond gevormd mes om een brede sweetspot te bereiken.
  • Dunnere manchet zodat deze gemakkelijk kan worden opgepakt.
  • Opgenomen in de Bullpadel 2023-serie rackets voor meisjes.

Voor wie is het? Ontworpen voor de allerkleinsten, kinderen die beginnen met spelen of al een hoog niveau hebben en die op zoek zijn naar de beste prestaties in zowel aanvallende als verdedigende spellen, aangezien het een racket is dat is aangepast aan hun behoeften.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de afmetingen en het gewicht zijn aangepast aan de hand van meisjes, is het dus helemaal niet zwaar en veel beter hanteerbaar. Het presenteert ook een heel cool roze en veelkleurig ontwerp in verschillende kleuren, dat vanaf het eerste moment de aandacht trekt.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 300-330 gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten