Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Flow Brussels LTD Edition
  • Bullpadel Flow Brussels LTD Edition
  • Bullpadel Flow Brussels LTD Edition

Bullpadel Flow Brussels LTD Edition

PVP: € 250,00
€ 249,95
-1% Bullpadel
padel racket Bullpadel Flow Brussel LTD Editie | Koop deze exclusieve editie van het Bullpadel Flow Brussels LTD Edition-racket, het Alejandra Salazar-model dat terugkeert met verbeterde functies
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Flow WPT Brussel padel racket

Geniet van de meest exclusieve padelrackets in onze online winkel. We zijn de eersten die het nieuwe padelracket Flow Brussels LTD Edition voorstellen, een model ontwikkeld door Bullpadel 2023 met uitzonderlijke afwerkingen, aangezien het deel uitmaakt van de reeks rackets voor de WPT in Brussel.

Het racket van Ale Salazar heeft een diamantontwerp met een hoge balans, dus het zorgt voor veel punch. Voor de structuur combineert het koolstof in het frame en een combinatie van koolstof en glasvezel in de vlakken. Binnenin vinden we de multieva-kern om een comfortabelere aanraking te bereiken. Ten slotte heeft het zowel ruwheid als een anti-vibratiesysteem om zonder ongemak te spelen.

Bullpadel Flow voor de WPT Brussels, kenmerken:

  • De Bullpadel Flow Brussels LTD Edition 2023 wordt een powerracket, met een meer ruitvormig design en een hoge balans.
  • Het is de padel racket van Alejandra Salazar, ontworpen voor de WPT in Brussel.
  • Versterkte structuur met zenuwkanalen voor meer stevigheid.
  • Zeer comfortabele aanraking met de multieva rubberen kern, dat wil zeggen rubber in verschillende dichtheden.
  • Vlakken met een ruwe reliëfafwerking, wat de effecten verbetert.
  • Carbon frame en vliegtuigen met fibrix-technologie voor meer speelbaarheid.
  • Dankzij de vibradrive-technologie genereert hij nauwelijks trillingen.
  • Speciale editie van Bullpadel 2023 damesrackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan vrouwen die gewoonlijk regelmatig spelen, met een gemiddeld of gevorderd speelniveau en die graag kracht voelen in hun slagen, aangezien het nieuwe racket van Alejandra Salazar een diamantformaat heeft met een middelhoge balans.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een limited edition padel racket voor dames is, waarvan er maar heel weinig te koop zijn, dus slechts een paar gelukkigen zullen er van kunnen genieten. Het presenteert ook enkele spectaculaire aankomsten met de logo's van het circuit van Brussel.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten