Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Elite Light FIP
  • Bullpadel Elite Light FIP
  • Bullpadel Elite Light FIP

Bullpadel Elite Light FIP

PVP: € 209,95
€ 208,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Elite Light FIP damesracket | Behaal de beste resultaten in het spel met de nieuwe Elite Light FIP, een model met een lager gewicht dat is ontworpen met multi-eva-rubber voor veel comfort.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Elite Light FIP 2023 padel racket

Vind in onze catalogus met rackets een grote verscheidenheid aan opties waaruit u degene kunt kiezen die uw nieuwe favoriete racket wordt. Binnenin vind je de nieuwe Bullpadel 2023-collectie waar het Elite Light-model al beschikbaar is, het lichtste voor de spelers. Het heeft een Druppelvormig formaat en medium balans, wat je een geweldige speelbaarheid geeft, zowel in het spel bij het net als op de verdedigingshelft.

Dit model dat zo succesvol is onder de meisjes keert terug als een speciale editie voor de International Padel Federation, je kunt het ook zien in de handen van Gemma Triay. Wat de constructie betreft, is Glaphite gebruikt dat glasvezel combineert met koolstof voor een comfortabele aanraking. Voor de kern is 100% carbon gebruikt, wat in combinatie met de multi-eva rubberen binnenkant je de perfecte balans geeft tussen power en controle.

Bullpadel Elite Light in zwart en geel, kenmerken:

  • De Bullpadel Elite Light is een speciale editie voor de International Padel Federation.
  • Teardrop-formaat met gecentreerde balans voor geweldige speelbaarheid.
  • Ruw 3D-korreloppervlak dat de grip van de bal in volleys verbetert.
  • Xforce-systeem dat meer kracht levert zonder de controle op te geven.
  • Multi eva rubberen kern voor een comfortabele touch.
  • Glaphite structuur die koolstof combineert met glasvezel.
  • Frame van 100% carbon voor meer weerstand.
  • Nieuwe collectie Bullpadel 2023 geavanceerde rackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die spelers die op zoek zijn naar een licht racket om het beste van beide spellen te geven, want dankzij de gebruikte technologieën geeft het je een geweldige controle zonder kracht achter te laten, zodat niets je tegenhoudt! !

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het het model wordt waar Gemma Triay mee gaat spelen is het ook een speciale editie voor de FIP, dus heeft het een zwart design met alle details in geel en roze, een hele mooie combinatie waarmee je op de baan gaat slagen.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten