Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wristbands Bullpadel BPMU2305 witte frambozen
  • Wristbands Bullpadel BPMU2305 witte frambozen

Wristbands Bullpadel BPMU2305 witte frambozen

PVP: € 10,95
€ 9,95
-10% Bullpadel
Bullpadel BPMU2305 witte frambozen polsbandjes | Koop de nieuwe collectie Bullpadel-accessoires voor de beste prijs, waar u een grote verscheidenheid aan polsbandjes in verschillende kleuren kunt vinden om uit te kiezen

padel-polsbandjes Bullpadel BPMU2305

Laat niets je tegenhouden op de baan met de nieuwe collectie Bullpadel 2023 accessoires die je nu kunt vinden in onze online padel tennis winkel. Koop de nieuwe polsbandjes van het merk BPMU2305, een essentiële aanvulling om padel te spelen in zeer hete tijden.

Ze helpen niet alleen om zweet af te voeren, maar voorkomen ook dat je slechte bewegingen maakt, waardoor het perfect is voor mensen die net een blessure hebben opgelopen. Bovendien hopen ze, als ze eenmaal zijn aangetrokken, geen zweet op dankzij het feit dat ze zijn gemaakt van zweetdrijvende materialen.

Bullpadel BPMU2305 polsbandjes in rood en wit, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU2305 wordt per twee paar verkocht.
  • Zeer slijtvast dankzij de polyester stof.
  • Perfect voor mensen die uit een blessure komen, omdat het het gebied warm houdt.
  • Helpt voorkomen dat zweet van je armen op je handen terechtkomt.
  • Ze zijn erg zacht dankzij het feit dat er katoen is gebruikt.
  • Vind ze binnen de nieuwe collectie Bullpadel 2023 accessoires.

Voor wie is het? Ideaal voor al die vrouwen die overtollig zweet tijdens het spelen willen vermijden, omdat het dankzij de zeer absorberende stoffen helpt om zweet van het voorHead te verwijderen en te voorkomen dat het van de armen naar de handen gaat voor een betere grip op het racket.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze in een pakket van in totaal vier stuks worden verkocht, zijn er twee in het rood en de andere in het wit ontworpen, zodat je ze naar wens kunt combineren met je sportkleding of zelfs met je racket! opraken! !

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft het een gevarieerde catalogus van padelschoenen, tenues, tassen en rackets van hoge kwaliteit.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2023
Onze beste producten