Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wristbrand Bullpadel BPMU-WPT2312 grijs zwart
  • Wristbrand Bullpadel BPMU-WPT2312 grijs zwart

Wristbrand Bullpadel BPMU-WPT2312 grijs zwart

PVP: € 11,95
€ 10,95
-9% Bullpadel
Bullpadel polsbandjes BPMU-WPT2312 grijs zwart | Ontdek de nieuwe collectie Bullpadel-accessoires waar je een breed scala aan polsbandjes kunt vinden om je te helpen zweet af te voeren terwijl je speelt

Bullpadel padel-polsbandjes BPMU-WPT2312

Ga dit seizoen het zweet tijdens het sporten tegen met een nieuwe collectie polsbandjes van de firma Bullpadel waar je uit een groot aantal modellen kunt kiezen. Ontdek de BPMU-WPT2312, een model dat is gemaakt van katoen voor meer weerstand.

Dit seizoen worden ze een accessoire van de officiële collectie voor de World Padel Tour, elk seizoen een van de meest verwachte door alle spelers. Ze worden ook verkocht in een set van twee paar, sommige in zwart en andere in grijs, zodat je ze kunt matchen met je kleding.

Bullpadel BPMU-WPT2312 polsbandjes in grijs en zwart, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU-WPT2312 zijn middelgroot.
  • Ze helpen bij het verwijderen van zweet van het voorHead tijdens het spelen.
  • Ze zijn gemaakt van 85% katoen en 15% polyester.
  • Ze zijn verkrijgbaar in een set van twee paar in zwart en grijs.
  • Ze maken deel uit van de officiële collectie voor de World Padel Tour.
  • Bullpadel accessoires catalogus voor padel tennis 2023.

Voor wie is het? Het is een perfecte aanvulling voor mensen die intensieve sporten beoefenen, zoals padel, omdat deze aanvulling je helpt om snel zweet van je gezicht te verwijderen zonder dat je er een handdoek voor nodig hebt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een officieel accessoire wordt van de World Padel Tour-collectie, worden ze ook verkocht in een set van twee paar, zodat je ze kunt combineren en dragen met je sportkleding.Ze zullen een van je favorieten voor wedstrijden worden!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft het een gevarieerde catalogus van padelschoenen, tenues, tassen en rackets van hoge kwaliteit.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten