Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Elite W Master Final 2022
  • Bullpadel Elite W Master Final 2022
  • Bullpadel Elite W Master Final 2022

Bullpadel Elite W Master Final 2022

PVP: € 340,00
€ 339,95
-1% Bullpadel
Bullpadel multifunctioneel mes Elite W Master Final 2022 | Geef je beste foto's op het veld met de nieuwe Elite W van Bullpadel die deel uitmaakt van de collectie voor de Final Master en zal worden gedragen door speler Gemma Triay
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel padel van Gemma Triay Elite W Master Final 2022

Koop als een van de eersten de nieuwe collectie van de Bullpadel Final Master die we al beschikbaar hebben in onze online padel tennis winkel. Ontdek de Elite W Master Final, een damesracket met een druppelvorm en een medium balans voor een goede balans tussen kracht en controle.

Om te beginnen bij de constructie, zien we dat er koolstof is gebruikt, een materiaal dat een grote weerstand biedt, samen met de fibrix die het elastischer maakt. In de kern is multieva-rubber gebruikt, dat zorgt voor veel kracht om de bal eruit te krijgen, maar zonder de controle achter te laten.

Bullpadel Elite W Master Finale 2022, kenmerken:

  • De Bullpadel Elite W Master Final 2022 wordt de padel racket van de speler Gemma Triay.
  • Het is ontworpen met een druppelvorm en een medium balans.
  • Op het oppervlak is Fibrix gebruikt, wat zorgt voor een comfortabelere aanraking.
  • Vibradrive-systeem dat helpt door trillingen te verminderen om verwondingen te voorkomen.
  • Er is gebruik gemaakt van Air React Channel technologie, waardoor hij erg licht is.
  • Hij heeft multieva rubber voor een goede balans tussen power en controle.
  • Ze worden verkocht in een etui die ook twee polsbandjes bevat.
  • Verkrijgbaar in de serie voor de Bullpadel Final Master 2022.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die gevorderde vrouwen die op zoek zijn naar een racket dat veel kracht heeft, maar dat de controle niet achter zich laat om krachtige slagen uit te voeren en goede slagen te maken vanaf de onderkant van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de nieuwe racketmodellen voor de Final Master is die wordt geleverd met een vernieuwd ontwerp in zwart met details in zilvergrijs, het meest opvallend. Het wordt ook het nieuwe racket voor speler Gemma Triay, een van de meest recente toevoegingen aan het merk.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals Paquito Navarro, Martin Di Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en ga naar Bullpadel, u zult niet teleurgesteld worden!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten