Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pak Bullpadel Vertex 02 LTD + Padeltas
  • Pak Bullpadel Vertex 02 LTD + Padeltas

Pak Bullpadel Vertex 02 LTD + Padeltas

PVP: € 180,00
€ 179,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex 02 LTD padelpak + Padeltas | Vernieuw je sportuitrusting met dit pakket met limited edition Bullpadel-producten, je kunt een krachtig racket, padel-tas en accessoires hebben
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex 02 limited edition-pakket

Geniet van de beste prestaties op het veld met het Bullpadel Vertex 02-pakket en bijpassende Padeltas. We stellen je een compleet pakket ter beschikking, bestaande uit een middelgrote tas en een van de beste Bullpadel-rackets: de Vertex 02 ontworpen met een diamantvorm en een hoge balans, evenals een ruw oppervlak om de effecten te verbeteren.

Het heeft een multieva-kern, dat wil zeggen, het combineert 2 rubberdichtheden om de prestaties te verbeteren. De tubular is gemaakt van carbon en de flats zijn elastischer met de fibrix-technologieën, zodat je geweldige sensaties kunt voelen. Ten slotte presenteert het een ontwerp in beperkte oplage dat past bij alle producten waaruit het pakket bestaat.

Pack Bullpadel Vertex 02 LTD groen met Padeltas, kenmerken

  • Dit Bullpadel-pakket bestaat uit de Vertex 02, een powerracket in beperkte oplage
  • Spectaculair balgevoel met het rubber met 2 dichtheden, dat wil zeggen een multieva-kern.
  • Het heeft ruwheid om effect te geven aan de bal.
  • Carbon frame en fibrix oppervlak
  • Middelgrote paletotas met thermotechnologie aan de zijkanten.
  • Apart schoenenvak.
  • Het wordt gecompleteerd door andere accessoires zoals polsbandjes en een cap.
  • Producten uit de nieuwe Bullpadel 2022 catalogus.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers die hun slagkracht willen vergroten, maar zonder de controle te verliezen, aangezien de vertex 02 een krachtig racket is maar goede sensaties biedt omdat het is gemaakt met flexibelere materialen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het zeer concurrerende producten zijn die u in een pakket kunt krijgen voor een onverslaanbare prijs. Ze behouden ook dezelfde esthetiek in zwart en groen, zodat je goed voorbereid en gecombineerd naar al je officiële wedstrijden kunt gaan.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de nieuwe collectie van BullPadel Sport, een van de modemerken onder de spelers. Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen waar je degene kunt kiezen die het beste bij je past.

Momenteel werkt het bedrijf samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook sponsor van de WPT. Top tien spelers op de ranglijst zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Gemma Triay of Alejandra Salazar zijn trouw aan het merk. Aarzel niet en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten