Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Bullpadel Casual BPP-23016 kaki
  • Padeltas Bullpadel Casual BPP-23016 kaki
  • Padeltas Bullpadel Casual BPP-23016 kaki

Padeltas Bullpadel Casual BPP-23016 kaki

PVP: € 63,00
€ 62,95
-1% Bullpadel
padeltas Bullpadel Casual BPP-23016 kaki | Wees de best uitgeruste in wedstrijden met de Bullpadel Casual BPP-23016 Padeltas tas ontworpen met kunstleer stof om het een zeer elegante afwerking te geven

Padeltas Bullpadel Casual BPP-23016 kaki

Een ander jaar is het nieuwe Bullpadel-seizoen terug, dit jaar brengen ze een zeer brede catalogus met tassen en rugzakken zodat je jezelf kunt uitrusten voor de wedstrijd. Een daarvan is de Casual BPP-23016 die is ontworpen in kaki.

Op het eerste gezicht zal het ontwerp je bevallen, aangezien het is ontworpen met kunstleer, wat het een zeer elegante afwerking geeft, zodat je goed gekleed naar de wedstrijden kunt gaan. Hij is ook erg comfortabel dankzij de gewatteerde handvatten die helpen voorkomen dat hij pijn doet aan je schouders.

Vrijetijdstas BPP-23016 in kaki, kenmerken

  • De Bullpadel Casual BPP-23016 is ontworpen met kunstleer.
  • Het heeft twee zijzakken voor de padel racket met thermische bescherming.
  • Het breedste Headvak waarin je al je materiaal kunt opbergen.
  • Je kunt de schoenen apart opbergen dankzij het vak met ventilatie.
  • Klein vakje aan de buitenkant om je telefoon of sleutels in op te bergen.
  • Je kunt hem op je rug dragen als rugzak of met de hand.
  • Een van de nieuwigheden in Bullpadel 2023 tassen.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die meerdere keren per week spelen en daarom een rugzak nodig hebben met voldoende ruimte om al je materiaal geordend op te bergen zonder iets thuis te hoeven laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden omdat het een tas van hoge kwaliteit wordt, maar ook vanwege het volledig zwarte ontwerp met een zeer elegant leereffect, zodat je het kunt matchen met je sportkleding.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel keert terug met een nieuwe collectie waarin je allerlei producten kunt vinden: van padelrackets, kleding, schoenen, paleta-tassen en accessoires ontworpen voor alle soorten spelers van elk niveau en voor elke prijs.

Je kunt al zijn producten voor padel zien op het beste circuit ter wereld: de World Padel Tour van Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea. Rust jezelf dit jaar uit met een van de meest modieuze merken onder alle atleten!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten